PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494092}

xXx: Reaktywacja

xXx: Return of Xander Cage
2017
5,7 29 tys. ocen
5,7 10 1 29408
3,5 13 krytyków
xXx: Reaktywacja
powrót do forum filmu xXx: Reaktywacja

vin

ocenił(a) film na 8

dla mnie wszystkie części Szybkich z nim i XXX cześć 1 są b dobre no i Odwet jeszcze dobry thriller tak na 8 b fajne filmy jak ktoś lubi takie

ocenił(a) film na 8
szymania11

na 8+ duzym za fajna akcje, i niektóre sceny, Odwet F Garyego Gray , tez tyle bym dal pametam na kasecie vhs troche sie takich filmów akcyjniaków i sztuk walk widzało mój ulubiony gatunek to thriller akcji ,sztuk walki,sf ,horror i komedia ,dramaty tez niektóre sa mile widziane szczególnie biograficzne.:)

ocenił(a) film na 6
szymania11

czyli to ze nikt go zranic nie moze tzn ze film jest bardzo dobry ? haha
w szybkich i wscieklych jedynie co go moze zranic to bijatyki... jak prowadzi auta i spada ze skarpy to nic go nie moze ruszyc. ;]

ocenił(a) film na 8
stiffler1989

To moja ulubiona seria i jest b dobry i nie tylko moja tu na FW

szymania11

No nie wiem czy wiesz, pierwsze Fast and Furious i xxx to dzieło tego samego reżysera... szkoda, że F&F dalej nie było kręcone przez Roba..

ocenił(a) film na 8
Putis_K

Ale dla mnie b dobre mimo ze bez Cohena

szymania11

7 nie była dobra... 6 była ok bez paru scen ale 7 to jedno wielkie przegięcie jeśli chodzi o to co oni wyprawiają...

ocenił(a) film na 8
Putis_K

A jaki teraz film lub serial jest realistyczny no pare sie znajdzie ale tak teraz filmy robia ja nie mam do filmow amerykanskich zastrzezen wiekszych

szymania11

Pierwsze Fast and Furious też nie było realistyczne, Transporter też nie... 3/4 stuntów by nie wykonał człowiek bez uprzęży itd... to co jest w Furious 7 to ostre naginanie rzeczywistości i praw fizyki.. nie mówimy tu o lekkim naciągnięciu praw fizyki a ogromnym!

ocenił(a) film na 8
Putis_K

Ale Transporter to byl i jest ulubiony film z Jasonem i Adrenalins plus Porachunki tak na 8,5 nie przesadzona ocena czekam na Mechanic 2

szymania11

Każdy film z Jasonem jest genialny ;p

ocenił(a) film na 8
Putis_K

A ty czekasz na Mechanic 2?☺

szymania11

Oglądam każdy film ze Stathamem i jak do tej pory się nie zawiodłem, chociaż w Furious 7 strasznie nie wykorzystali jego postacii.. Pojawiał się i znikał i to tyle..

ocenił(a) film na 8
Putis_K

A Scotta Adkinsa i Dwayna lubisz bo kilka z nimi jest dobrych nawet bardzo