PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494092}

xXx: Reaktywacja

xXx: Return of Xander Cage
2017
5,7 29 tys. ocen
5,7 10 1 29376
3,5 13 krytyków
xXx: Reaktywacja
powrót do forum filmu xXx: Reaktywacja

xxx 3

ocenił(a) film na 8

ciekawe czy juz jest ukonczony i bedzie w tym roku bo zwiastunów nie ma a lubie z nim takie filmy i Roba Cohena

ocenił(a) film na 5
szymania11

Są trailery.Ja mam na swoim kanale.Wejdź na Rocky SObalboa i tam będzie

ocenił(a) film na 8
roki3225

dzięki:)

ocenił(a) film na 8
szymania11

a to prawdziwy zwiastun ?i ten z Van Dammem Pound of Flesh bo nie wiem

ocenił(a) film na 8
szymania11

Czemu Ogień Zwalczaj Ogniem dałeś 5, taki zły to on nie jest,. gorsze znam np American Heist ostatnio i Left Behind z Cagem chociaż go lubie za niektóre filmy

ocenił(a) film na 8
szymania11

z Willisem np Szklana Pułapka 5 chociaż niezły był, i ten Vice niezbyt fajny a ty oglądałes ?

ocenił(a) film na 5
szymania11

Ogień zwalczaj ogniem nie takie złe ale jakoś mi się nudno oglądało.Szklanej pułapki nie widziałem,Vice oglądałem.Tak Pound Of Flesh oficjalny.

ocenił(a) film na 8
roki3225

i jak Vice?

ocenił(a) film na 5
szymania11

Ja oceniłem na 7 ale jest troche nudny nie ma akcji tylko pewna dziewczyna jest takim jakby experymentem firmy Vice którą prowadzi Willis i ona ucieka i cała akcja to taka gonitwa ale nie jest taki zły.

ocenił(a) film na 8
roki3225

no i Champion 2 ,6 dla mnie dobry fajne walki tam są, a 3 to w ogóle mistrzowskie są popisy sztuk walk no chyba ze nie lubisz takich twoja strata dla mnie b fajny robi wrażenie na pewno.:)

szymania11

Nie ma trailerów bo zaczynaja kręcic dopiero pod koniec stycznia w Toronto

szymania11

Zadowolony jestem z obsady: Vin Diesel, Tony Jaa, Donnie Yen. Szkoda, że nie będzie Jeta Li.
Donnie Yen ma być głównym przeciwnikiem Vina, a wiesz może po czyjej stronie będzie walczył Tony Jaa?
Chciałbym żeby był po stronie Vina bo bardzo interesujący byłby jego pojedynek z Donnie Yen.