PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494092}

xXx: Reaktywacja

xXx: Return of Xander Cage
2017
5,7 29 tys. ocen
5,7 10 1 29408
3,5 13 krytyków
xXx: Reaktywacja
powrót do forum filmu xXx: Reaktywacja

znowu diesel

ocenił(a) film na 7

no nie znowu diesel już lepsza była 2 z ice cubem w roli xxxa.

tomi5556

Właśnie że nie nie znasz się !
Nawet pisać nie umiesz bez błędów !

tomi5556

Łeb cie chyba boli!!

ocenił(a) film na 9
Killy_107

A po co te obraźliwe teksty? Ja tam też jestem za Dieslem ale każdy może mieć swoje zdanie, to że mi się on podoba i lubię jego filmy to nie znaczy że każdy musi go lubić.

tomi5556

Chyba kpisz :)

Ice jako xXx to pomyłka ,film zrobiony tylko dla amerykanów z resztą bez większego sensu i tak . Nie to co jedynka .

ocenił(a) film na 9
djxander

To dobrze że popierasz :)

ocenił(a) film na 7
JestemTuIncognito

Dobra fajnie zrozumiałem tobie bardziej podoba się 1 ale moge chyba mieć swoje zdanie i mam to gdzieś co o tym wszyscy myślicie

tomi5556

Ice nawet nie jest pełnoetatowym aktorem. Pierwszy xXx z Vin'em o wiele bardziej mi się podobał.

ocenił(a) film na 5
Archterror

1 lepsza

tomi5556

Po pierwsze jedynka była lepsza od drugiej części.
Po drugie po twojej wypowiedzi stwierdzam ze gimbaza się szerzy.
Po trzecie wyjdź nie wracaj. :)

Nexus_

Ale po co od razu się na niego rzucacie? Też znacznie wolę pierwszą część, ale pozwólcie mu mieć własne zdanie.

tomi5556

jaja se chyba robisz.!

ocenił(a) film na 5
tomi5556

Pierwszy XXX był filmem ciekawym wnoszącym powiew świeżości, po przez ironię tworząc niejako bohatera na przekór wizji agenta z filmów o Jamesie Bondzie i faktycznie Vin Diesel ze swoim charakterystycznym głosem stworzył całkiem udaną postać w kinie akcji ostatnich lat, XXX 2 i jego fatalne wyniki wszystko popsuły, ale bez Diesla film był dużo, dużo słabszy. Pytanie czy powrót Xandera Cage będzie udany... ?

tomi5556

chyba żartujesz sobie:)

ocenił(a) film na 10
tomi5556

Najlepiej gdyby był Vin Diesel i Ice Cube jednocześnie :D

ocenił(a) film na 5
Pijany_Mistrz

1 lepsza

tomi5556

chyba ci sie w głowie po przewracało

ocenił(a) film na 7
tomi5556

Druga część była jednym wielkim błędem szczególnie przez brak Vin Diesla jedynka to świetny film...