xXx 2: Następny poziom

xXx: State of the Union
2005
5,6 31 tys. ocen
5,6 10 1 31268
2,7 3 krytyków
xXx 2: Następny poziom
powrót do forum filmu xXx 2: Następny poziom

ice cube jest gorszy od diesela ????!!!!!! jestescie psychiczni czy co ???????

Anfernee

Oczywiście, ICe jest w filmach akcji prezentuje się o wiele gorzej od Diesla...a tera idę zarzyć lekarstwa bo mój pies zaczyna do mnie mówić ludzkim głosem :D

Anfernee

Popieram w 100% Ice Cube jest o wiele lepszy! W drugiej części nie ma już tylu maxymalnych wkrętów jak w 1! Ice cube zagrał po swojemu chciaż wiadome że pare wkrętów musiało być ale wyszło mu o o wiele lepiej i klimat był ok! Chyba pierwszy film gdzie uważam ze druga część jest lepsza! Bo jedynka podchodziła pod torque tymi śmiesznymi akcjami

Anfernee

Hehe a uwazasz ze nie jest gorszy ?? To ja sie pytam kto tu jest psychiczny :P. Niesamowita gra aktorska aż bije po oczach. Koleś powinien zagrać w jednym filmie z Britney Spears i Paris Hilton.

użytkownik usunięty
Volfid

xXx2 to największe gówno jak9ie kiedykolwiek oglądałem. Jedynka była zajebista właśnie dzięki tym niesamowitym numerom, miałem niezłą polewke.

ocenił(a) film na 5

jest gorszy do diabła, ten wyraz twarzy, mimika, gesty, jak w ogóle można porównywac z Dieselem, ktory tez takim swietnym aktorem znowu nie jest, ale jest lepszy od Ice Cube'a , cały czas ten udawny gniewny wyraz twarzy, mnie to cholernie smieszylo podczas filmu, ktory wiadomo był do dupy

ocenił(a) film na 6
soledad

CZEMU TAK ZJECHALIŚCIE TEN FILM???
ARCYDZIEŁO TO TO NIE JEST ALE SĄ SEEEEETKI GORSZYCH....

ocenił(a) film na 7
I_am_a_Bad_Girl

MOIM ZDANIEM DUŻO LEPSZY NIŻ CZĘŚĆ PIERWSZA. ICE CUBE JEST O NIEBO LEPSZY OD DIESELA.

ocenił(a) film na 10
melanzysta

Pedały, odjebać się od Ice'a frajerzy, to film akcji, jak na taki Ice zajebiście zagrał, a do tego jest najlepszym raperem, więc morda świnie.

ocenił(a) film na 5
qwanell

Lubie ice'a ale obiektywnie rzecz biorąc ten film mu nie wyszedł.Ice to raczej aktor komediowy i w tym temacie powinien zostać ,cały ten film to lipa poprzednia cześć była lepsza.