ice cube jest gorszy od diesela ????!!!!!! jestescie psychiczni czy co ???????
Oczywiście, ICe jest w filmach akcji prezentuje się o wiele gorzej od Diesla...a tera idę zarzyć lekarstwa bo mój pies zaczyna do mnie mówić ludzkim głosem :D
Popieram w 100% Ice Cube jest o wiele lepszy! W drugiej części nie ma już tylu maxymalnych wkrętów jak w 1! Ice cube zagrał po swojemu chciaż wiadome że pare wkrętów musiało być ale wyszło mu o o wiele lepiej i klimat był ok! Chyba pierwszy film gdzie uważam ze druga część jest lepsza! Bo jedynka podchodziła pod torque tymi śmiesznymi akcjami
Hehe a uwazasz ze nie jest gorszy ?? To ja sie pytam kto tu jest psychiczny :P. Niesamowita gra aktorska aż bije po oczach. Koleś powinien zagrać w jednym filmie z Britney Spears i Paris Hilton.
xXx2 to największe gówno jak9ie kiedykolwiek oglądałem. Jedynka była zajebista właśnie dzięki tym niesamowitym numerom, miałem niezłą polewke.
jest gorszy do diabła, ten wyraz twarzy, mimika, gesty, jak w ogóle można porównywac z Dieselem, ktory tez takim swietnym aktorem znowu nie jest, ale jest lepszy od Ice Cube'a , cały czas ten udawny gniewny wyraz twarzy, mnie to cholernie smieszylo podczas filmu, ktory wiadomo był do dupy
CZEMU TAK ZJECHALIŚCIE TEN FILM???
ARCYDZIEŁO TO TO NIE JEST ALE SĄ SEEEEETKI GORSZYCH....
MOIM ZDANIEM DUŻO LEPSZY NIŻ CZĘŚĆ PIERWSZA. ICE CUBE JEST O NIEBO LEPSZY OD DIESELA.
Pedały, odjebać się od Ice'a frajerzy, to film akcji, jak na taki Ice zajebiście zagrał, a do tego jest najlepszym raperem, więc morda świnie.