Jak co roku zważywszy na to, iż nie mam Canalu+ na, którym emitowane są Oscary pytam
się Was drodzy użytkownicy - gdzie obejrzeć tegoroczną galę? :)
Pamiętam, że rok temu znalazłem transmisję w internecie właśnie z Canal+PL gdzie była
ona tłumaczona na żywo... Ktoś zarzuci jakimś linkiem?:)
O wiele bardziej na drugoplanową pasowała mi Helen Hunt, świetna była w Sesjach, po prostu zachwycająca. Anne mnie nie powaliła, a wręcz irytowała trochę swoją grą.
Mi też. Anne kompletnie nie przypadła mi do gustu. Moim zdaniem nagroda bardziej należała się Helen Hunt albo Amy Adams, za rewelacyjną kreację w "Mistrzu".
pisz co się dzieje bo mnie się limit skończył na
http://weeb.tv/channel/canalplus Udostępniony C+ za darmo na Oscary
Graty dla Ani...^^ i dla adminów FilmWeba... 15 sec po ogłoszeniu juz na stronie FW dodanie infa... Meeeega szybko
Wszystkie podziękowania Hathaway są nudne i płaczliwe... "Mam nadzieję, że ludzie będą cierpieć tylko w książkach?" Tekst jak na wyborach Miss World.
Jesteście okrutni... To że ktoś mówi coś pięknego i łapiącego za serce nie oznacza, że musi robić to na pokaz.
Podobno przemowę już przygotowywała od miesięcy to przecież byłby koszmar gdyby nie mogła wygłosić jej całej ;p
wg mnie słaba ta przemowa.
zresztą ci z głównych kategorii mogą chyba dłużej. Christoph też dłużej mówił.
Może wazniejsze kategorie mają wiecej czasu na podziekowania.. Ale to by znaczyło, że są równi i równiejsi.
Wydaje mi się, czy trochę za głośno dają muzykę? Wokal jakby trochę ginął, a to przecież mocna piosenka i to on powinien być najbardziej wyrazisty.
znasz dźwiękowców, montażystów, kostiumografów itd. z ekranu? nie
a twarze aktorów są znane i na nie mile się patrzy, to oni przyciągają widzów...
No cóż, tak jest odkąd pamiętam a oglądam ceremonie rok rocznie. Żadna nowość, aktorzy i reżyserzy mają faktycznie większy limit czasowy.
Biedna, co ona zrobi jak wygra? Zawsze jej się zdarzają jakieś mini-wpadki, ale w sumie pełne wdzięku.
Rok temu nominowali dwie piosenki i w ogóle nie były odśpiewane na gali. A teraz z kolei jest zbyt muzycznie.