Jak co roku zważywszy na to, iż nie mam Canalu+ na, którym emitowane są Oscary pytam
się Was drodzy użytkownicy - gdzie obejrzeć tegoroczną galę? :)
Pamiętam, że rok temu znalazłem transmisję w internecie właśnie z Canal+PL gdzie była
ona tłumaczona na żywo... Ktoś zarzuci jakimś linkiem?:)
Zgadzam się, że muzyka momentami przyćmiewała śpiew Adelki, mimo że głos ma potężny i dobrze jej wyszło. Fakt, widać było, że się była zestresowana, ale zaśpiewała przepięknie :D
ja trochę później bo o 8.00 ale najgorsze jest wytrzymanie w pracy do samego wieczora... będzie chciało się okropnie spać
oglądałam jakiś koncert Adele... stać ją na więcej
coś Raczek gadał o odchudzaniu, że źle wpływa... może to to? ;)
ale na pocieszenie przypomne ze za jakis nieodlegly czas bedzie mozna pobrac te oscary 2013 normalnie jak kazdy film ;)
oo kur................. jaka ona....matko.. po glowie sie drapla ;D
Ona nawet stanąć normalnie nie potrafi :/ wygląda jakby się naćpała, stoi jak wieśniara na potańcówce w remizie... naprawdę nie mieli już kogo wybrać?
Chodziło mi o te łapy za plecami, splecione za łokcie się chwytała co to wgl miało być? Nie potrafi sie dziewczyna zachować na scienie po prostu, nie wiem czemu ją wybrali.
na tym linku trojan mi wyskakuje.... -.- hehe
cos tak czuje ze sa wielkie szanse ze jackman dostanie za role meska (i dobrze) ale poradnik nie dostanie nic, chyba ze adaptowany (obyy)
No i "Hobbit" nie dostal nic... A ja wlasnie wzialem sie za lekture "Niedokonczonych Opowiesci", zeby lepiej sie przygotowac do drugiej i trzeciej czesci. Samego "Hobbita" czytalem z 10x, "LotR" ze 3x. Nawet przez "Silmarillion" przebrnalem ;)
http://www.aintitcool.com/node/61127
prosze przetlumaczcie:
INTRO IN MEMORIAM 7:56:45 PT
IN MEMORIAM PACKAGE & PERFORMANCE 8:00:15 PT
ORIGINAL SCORE