Jak co roku zważywszy na to, iż nie mam Canalu+ na, którym emitowane są Oscary pytam
się Was drodzy użytkownicy - gdzie obejrzeć tegoroczną galę? :)
Pamiętam, że rok temu znalazłem transmisję w internecie właśnie z Canal+PL gdzie była
ona tłumaczona na żywo... Ktoś zarzuci jakimś linkiem?:)
Nie, za drugoplanową rolę w Debiutantach.
Za całokształt dostali James Earl Jones – za całokształt pracy aktorskiej i Dick Smith – za całokształt pracy jako charakteryzator
No coś ty, pamiętam gale które trwały do ósmej (np. ta, na której Wajda zgarnął Oskara za całokształt) i musiałam sobie robić wagary na pierwszej lekcji. Teraz się w miarę pilnują z czasem.
? najsmutniejszy? no chyba tak.. jest hugh jackman i nedznicy nie zgarna dwoch najwazniejszych nagrod ;(((
To piekny film. Choc sciezka dzwiekowa wymaga kilkukrotnego przesluchania. Nie wpada w ucho za pierwszym razem.
Mi osobiście najbardziej się podobała ze wszystkich. Rewelacyjna animacja, bardzo przyjemna dla oka (zwłaszcza włosy Meridy, coś pięknego). Pozostałe, moim osobistym zdaniem, przeciętne. Zwłaszcza nie wiem za co nominacja dla Piratów.
wlosy piekne, wizualnie film ladny ale historia juz stara i jakos mnie nie ruszyla. ja jako wierna fanka burtona liczylam na oscara dla tima, bo nalezalo mu sie juz dawno za corpse bride
Historia może i stara, ale Frankensteina jeszcze starsza ;) Ja patrzyłam głównie na to, z czego była kategoria - na animację :) Filmy Burtona chyba po prostu już mi się trochę opatrzyły. Są bardzo charakterystyczne (nie tylko animacje) i zaczęły mnie odrobinę nudzić (ostatnio oglądałam kilka pod rząd).
brawoooooooooooo Piiiiiiiiiiiii
Błaaaaaaaaaaaagggaaaaaaaaaaammmmmmm aaaddaaaptooowannnyyyy dla Poradnikaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chocby jeden ten oscar!!!