Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Umowę z cyfrą (niestety) zerwałem, a chciałbym obejrzeć. Z płynną znajomością angielskiego u mnie nie za bardzo, więc oficjalna transmisja nie będzie dobrym wyborem. Czemu takie wydarzenia emitują tylko płatna telewizja? Czy TVNu, Polsatu albo Telewizji Publicznej nie stać na wyemitowanie czegoś na poziomie? Po...

więcej

Jak podaje portal Onet.pl, na podstawie Huffington Post, Amerykańska Akademia Filmowa cofnęła nominację do Oscara piosence "Alone Yet Not Alone" do filmu pod tym samym
tytułem !!!

Nominacja dla "Alone Yet Not Alone" była dla wszystkich zaskoczeniem, bo film był niszowym projektem, o którym mało kto słyszał. Zebrał...

więcej

tak jak zawsze strasznie chcę aby leo dostaw w końcu oscara tym bardziej, że jego rola była po
prostu najlepsza w tym roku, tak też uważam, że matthew za ostatnią rolę i za całe 3 lata ciężkiej
pracy i przemiany aktorskiej jaką przeszedł zasłużył na wyróżnienie, bo boję się, ze to mogła być jest
rola, życia i...

Tutaj Meryl Streep jest bezkonkurencyjna :). Dawno już nie widziałam tak genialnie odegranej roli.
(Oczywiście to tylko moja subiektywna opinia)

Judi Dench zasluzyla na oscara!

Najbardziej kuriozalna ankieta jaka widzialem. Nic tylko sie śmiac

Dostała za tę rolę złotego globa to znaczy że jest świetna . OSCAR DLA LAWRENCE

Czy ktoś może wie, gdzie można obejrzeć tegoroczne Oscary?? (z góry dzięki)

a jesli tak to kto ma na to najwieksze szanse?

a w ankiecie ma 0 % bo praktycznie jeszcze nikt go nie ogladal. I jaki jest wogole sens tej ankiety?