Nigdy jeszcze nie oglądałam, więc chciałabym wiedzieć ile trwa ceremonia, od której do której i jak
w skrócie to wygląda(bo zawiera chyba jeszcze jakieś występy) w porównaniu do złotych globów. No
i jak to jest z tymi reklamami?
Moim zdaniem Minionki nie dostaną Oskara, czego bardzo żałuję, chyba że miłościwie nam
panująca komisja sprawi niespodziankę i zamiast Krainy Lodu, Minionki doczekają się Oskara.
Pierwsza część - Jak ukraść księżyc, nawet nie zakwalifikowała się do wyścigu po statuetkę,
wiecie Toy Story 3 , Jak wytresować smoka...
Ludzie twierdzący, że Hobbit dostanie Oscara za efekty specjalne. Puknijcie się w czoło. Grawitacja jest poza zasięgiem konkurencji. Najlepsze efekty w filmie jakie kiedykolwiek widziałem, a widziałem ich sporo. Wystarczy spojrzeć na już rozdane nagrody, wszystkie w kategori efektów specjalnych trafiły własnie do...
Czym kierowali się krytycy i znawcy nominując obraz Russella do kategorii najlepszy film i 9 innych.
Byłem ostatnio u okulisty i wzrok mam dobry ,to dlaczego nie dostrzegam tych wszystkich superlatyw roztaczanych przez zachód nad tym filmem? Kategoria psychologiczny ,Russell pomieszał Lyncha i Bergmanna ,obraz zawiera...
Jak myślicie, który film zgarnie statuetkę za najlepszy film i jak film był waszym zdaniem po
prostu najlepszy?
Osobiście, widziałem 5 z 9 nominowanych filmów i skłamałbym mówiąc, że mam
jakiegokolwiek faworyta, żaden z filmów nie był moim zdaniem wybitnie lepszy od konkturencji. Z
Obejrzanych przeze mnie...
Dlaczego Hobbit ma tylko 3 nominacje. Nie mówię odrazu żeby miał 11 ale z 5 powinien mieć. Tak jak Władca Pierścieni : Dwie Wieże (W.P miał 6 ale o szczegóły się nie czepiajmy)
Matthew dostał juz Zotego globa, nagrodę Critic choice i nagrodę gildii aktorow wiec teoretycznie oscara ma juz w kieszeni