Największe zaskoczenie tylko 3 nominacje dla Hobbita. Brakuje scenografii i kostiumów czemu nie
ma tych nominacji ?? Jestem troszkę oburzony ;) no szkoda.
Fajnie że dużo American Hustle i Dallas Buyers Club :P
Wiem, że wielu z Was wyskoczy zaraz z ''Grawitacją" i owszem, ta ''składanka" jest świetna, ale sądzę, że ta kategoria jest chyba najbardziej konkurencyjna, a przynajmniej jedną z najbardziej.
Myślę, że ''Złodziejka książek", ''Tajemnica Filomeny", ''Ratując Pana Banksa", ''Ona" i właśnie "Grawitacja", to jedne z...
Przeciez wiekszosc ludzi wogole nie ogladala jeszcze nominowanych filmow. Tajemnica Filomeny ma 0 % a Judi Dench 5% . No ale jak ma byc inaczej skoro tego filmu nie da sie jeszcze nigdzie oglądnac. Z kolei Wilk z Wall Street jest obecnie w kinach, wszedzie sie o nim mowi wiec oczywiste ze ma najwiecej glosow
Gdzie wogóle jest sama nominacja dla Hobbita!? no bez przesady!rozumie jakby byli nominowani ale nie wygrali, różnie bywa, ale żeby wogóle nie być nominowanym! a Jackass nominowany!!! może te ponad 6 tyś osob z Akademii było z Montany i Rhode Island odkąd zalegalizowali im marichuanę, będąc na chaju myśleli, że chodzi...
więcej
Bardzo dobrze że jest Wilk z Wall Street,ale brakuje choćby jednej nominacji dla Igrzysk
(przynajmniej efekty,charakteryzacja,kostiumy) ,za dużo Zniewolonego i Grawitacji. Kapotan Philips
może być. Reszta muszę na spokojnie przemyśleć. A wam czego zabrakło ? Lub czy czegoś jest aż
nadto.
Brakuje mi nominacji dla Jackmana za rolę w thrillerze "Labirynt". Film dostał jedynie nominację za zdjęcia