Ostatnio pojawiła się wiadomość o N'Sync w "Ataku klonów". Ale to nie jest jedyny taki przypadek w SW. Tak więc pytanie do wszystkich, kto zauważył E.T. z filmu Spielberga w "Mrocznym Widmie"? Mnie się to udało za drugim razem.

A tak na marginesie Spielberg to przyjaciel Lucasa i odwiedził go na planie, więc to pewnie trybut dla niego.
Jar Jar to trybut dla adoptowanego synka Lucasa, niestety chyba daży go zbyt wielką miłością.
A co do N'Sync, to bynajmniej mogę zaprzeć (i będzie to zgodne z prawdą), że Lucas zatrudnił ich po to by zciągnąć młodą publiczność do kin. Takie pojawiły się komentarze na Filmwebie. No cóż, jeśli GL mieszał w tym palce, to zrobił to wyłącznie dla swoich, adoptowanych córek Amandy i Katie, które wprost uwielbiają ten zespół. I na pewno będzie równie widoczny jak E.T. Co wy na to?

Lord___Sidious

Właśnie
Więc nie ma się czymś przejmować.Przecież wiadome było że Lucas nie da im powążnych ról,z kilkoma linijkami tekstu do przemowy.
Już zostały tylko 4 miesiące!!!
Najgorsze jest to że ja 16 maja będe miał maturki ustne:(.....ale i tak na Atak Klonów ide ......na pierwszy seans.

Lord___Sidious

Nieporozumienie
Uważam tego typu ruchy GL za nieporozumienie. Nie powinien (w)łączyć tego typu historii w filmie nawet na ułamki sekund. Są tysiące sposobów na to żeby np. oddak komuś hołd. No ale... prawo (s)twórcy... p.s. to tak jakby w Bondzie pojawił się na sekundę J23 - albo w "Czterech pancernych..." Charlie Chaplin (?) - tym bardziej jeszcze prywata, - córki, które lubią cośtam... buuuuuuuuuuuu

użytkownik usunięty
Lord___Sidious

Zdementowano :)
Hi! Jestem tu pierwszy raz, ale i tak sie ciesze :P Nio wiec jak mowi TFN, zespol N`Sync nie wystapi w AotC ! Wiem, wiem caly swiat fanów SW się cieszy, ino córki papy Lucasa siadły w kacie i wycierają noski ;)

Lex
starwars@cyberion.pl
http://www.cantina.e-zum.com