Bo reszta filmów z tej ankiety to gnioty.

żartujesz chyba. może reszta tak... nie wiem, ale ,,Piękny Umysł'' gniotem?

użytkownik usunięty
Aisssatou

Dla mnie "Piękny umysł" jest jednym z najgorszych filmów w tym zestawieniu.

Filmy jak filmy, ale tylko Mozart jest w tym gronie prawdziwym geniuszem

blasku nie nazwalabym gniotem ;) brakuje mi jeszcze filmu " Ray "

osobiście widziałam wieksze "gnioty", nie każdy ma taki sam gust.

hehe, może nie gnioty, ale rzeczywiście nie ma co porównywać Amadeusza, Pięknego Umysłu czy Blasku do Social Network...

pacjent

aha no i Jobs tez pewnie będzie dobry, ale to nie ta liga...

Moim zdaniem to Amadeusz jest gniotem :) oglądałem ten film na 3 razy, bo nie potrafił mnie zaciekawić na tyle, żebym obejrzał go za jednym razam ;) Oczywiście jest to moja subiektywna ocena, jednakże moim zdaniem Piękny Umysł, Buntownik z wyboru czy Aviator były dużo lepsze :) Jednakże zgadzam się z przedmówcami w kwestii Social Network - to nie powinno się w tym zestawieniu znaleźć.

użytkownik usunięty
Esperal

Jak dla mnie to Aviator jest nudny i nie obejrzałem nigdy do końca. Scorsese mnie niestety tym razem zawiódł :(

Esperal

dlaczego ZAWSZE gdy czytam wypowiedź z której aż wylewa się filmowa ignorancja i brak gustu NAJWYŻEJ ocenionym filmem jest Zielona Mila ? Naprawdę czytam Twojego posta i myślę "pewnie na 10 ocenił Zielona Milę" . . . wchodzę i proszę jest . Zielona Mila to film dla plebsu dla idiotów wszystko jest tam czarno białe a temat ledwie zarysowany . Do tego używa najbardziej tandetnych i ogranych trików by wzruszyć widza .Ckliwe gówno o dobrym murzynie i złym świecie pełnym niesprawiedliwości . Czy tylko tyle trzeba ?

MaxPayne_2

Moje oceny, to nie twój interes (celowo użyłem małej litery w słowie Twój, ponieważ sam jesteś plebs :) ), to Ty jesteś idiotą, bo nie potrafisz uszanować opinii innej osoby. Pokazałeś tylko swój poziom, a co się komu podoba, to już jego sprawa.

Albo geniusz albo debil :P , oczywiście odpowiedzi w poście będzie wiele bo kontrowersyjną opinia, geniuszowi odpowiadać nie muszę więc odpowiem debilowi :), każdy z filmów biorących udział w ankiecie posiada swoje grono odbiorców i przez to już na starcie nie jest gniotem bo komu ocieniać ludzkie gusta a jeżeli w życiu obrałeś/aś zasadę ''co mi się nie podoba to kał i won z tym patałajstwem'' to pogratulować jakże smutnego żywota, ja osobiście zagłosowałem za filmem o Jasiu Gotówce bo to mój faworyt, a jeżeli chodzi o social network to nie neguję jego udziału w tymże zestawieniu bo chyba chodzi o to żeby głosować na filmy biograficzne o szeroko pojętej fabule związanej z ''geniuszami'' . Strzałka !