rozumiem, że mają być same ambitne produkcje, czyli "NDiNZ" i "Dr Quinn", ale skoro wrzucono "Daleko od noszy" to
dlaczego zabrakło tak rewelacyjnego pastiszu jak Garth??
Świat to zagadka...

Ziggy_Pop

pewnie twórcom tej ankiety chodziło byśmy mogli zagłosować na seriale medyczne, które w ostatnim czasie zebrały najwięcej głosów, mają najwięcej fanów, czy też są najczęściej puszczane w telewizji. Chociaż dla mnie jest to dość dziwna ankieta. Jeśli już ktoś się zdecydował stworzyć taką ankietę, to mógł wpisać wszystkie seriale o tematyce medycznej. ambitne i te dość głupie wręcz durne, ociekające głupotą.

patrycja1_filmweb

myślę, że stworzenie bezpiecznej opcji pt. "inny serial" nikogo by nie zabiło.

Ziggy_Pop

i wtedy można byłoby wpisać inny serial, no cóż tą ankietę robioną jak przypuszczam w porównaniu statystyk, robił ją człowiek myślący stereotypowa. Sądził iż jak narzuci nam swoje seriale to będziemy cieszyć się jak głupki. A tu nic, wręcz zawrzało wśród członków Filmwebu na te porównania. Dla mnie są dość osobliwe. No cóż ludzie są dziwni. Myślą o grupie ludzi będących fanami Chirurgów, lekarzy czy też samego House'a. To jest jest szerokie grono.
Sama uwielbiam Dr. House'a ale dodanie go do zestawienia i porównanie go do sitcomu Daleko od noszy czy też Hoży doktorzy jest według mnie głupotą.