Serio? Siarę na 2 miejscu jeszcze rozumiem, bo to w końcu postać komediowa, ale Tony Stark? z której strony on jest sympatyczny? nie to żebym tej postaci nie lubił ale on jest zwykłym pozerem i bucem.
No proszę, jasnowidz, wie dlaczego głosowałam na Starka :) To może jeszcze numery lotto podaj na wtorek ;)
Dla mnie Tony Stark jest sympatyczny. Postać wykreowana trochę na aroganckiego, zarozumiałego, ale dającego się lubić palanta.
Nie twierdzę, że nie da się nie lubić Starka, ale porównując go do innych kandydatów nie potrafiłbym powiedzieć, że wygląda na najsympatyczniejszego milionera.
Ja tam nie miałam większego problemu, albo on albo Charles F. Kane. Dla każdego kto inny będzie sympatyczny :)
Ilu z nas będąc na jego miejscu, nie stałoby się aroganckimi bucami? Zresztą u Tony'ego widoczny jest ten konflikt wewnętrzny i jak przychodzi co do czego, to jak się nie zachowuje. Głos na TS.
Stark jest aragancki i zarozumialy ale w zabawny sposob. Nie kazdy musi lubic takie poczucie humoru. Zreszta wydaje mi sie ze w IM1 i IM2 Stark wszystko traktowal jak zart i zabawe. Pozniej od Avengers zaczela mu sie zylka napinac. Dosc agresywnie zaczal podchodzic do innych i troche stracil przynajmniej w mojej opinii.