Tylko prosze nie piszcie ze Brad Pitt bo to jest za proste i za banalne ;) Najcudowniejsi są Jude Law,Johnny Depp i Ryan Gosling..mniam ;P
osobiscie bardzo luuuubie Johnny'ego Depp'a, ale nie podoba mi sie on z wyglada. przyciaga mnie do niego ten temperament i charyzma ;)
P.S. Brad Pitt wygladal slicznie w jednym filmie: Joe Black ;) Mniam :P
Mi osobiście podoba się Ben Affleck ;) Sorka, że zawracam Wam głowe, ale jak dodać tapety??Mam takie fajne, a nie wiem gdzie to jest ;P Z góry thx :D
-------------------*Havana*--- ----------------
Mi się nie podoba brad pitt i nie wiem co dziewczyny w nim widzą:P
Moim zdaniem najprzystojniejszy jest Johnny Depp iKeanu Reeves:)
No super, piszesz żeby nie dawać Pitta bo to zbyt banalne, a sama wymieniłaś Deppa - wychodzi na to samo praktycznie.
Zrozumialabym jezeli podalabym diCapria albo innego kiepskiego lalusia.Jakos nie zauwazylam zeby duzy procent dziewczyn wzdychalo do Deppa...bo Pitt to bozyszcze groupies..czyz nie?
Zdecydowanie najprzystojniejsi to Orlando Bloom, Johnny Depp i mniej znany Scott Mechlowicz. Oczywiście nie można pominąć Anthony Hopkins'a, który jest im starszy tym przystojniejszy ;)
Piotr Adamczyk - niniejszy artysta de facto jest organoleptyczny. Ukazał nam już swoje finezyjne predyspozycje w takim przednim filmie jak „Chopin - Pragnienie miłości”. W filmie obnoszono niezwykle sugestywne wtórowanie które skończenie konfabulowało się z miłosną historiografią tak tytanicznego kontrapunkcisty. Piotr Adamczyk jako niebywale ponętny i kabalistyczny aktor nielicho zestawiał się z tą kuriozalną rolą. Jego maestria jest literalnie nie do deskrypcji. Wygląd tegoż aktora jest nieposzlakowany, daleko szukać tak wybornego artysty. I te jego czupurne oczy z zawadiacką iskrą. Interpretacja tegoż aktora jest przesycona admiracją. Podcięto mu jednakowoż skrzydła w serialu „Pensjonat pod różą”, w którym zaprodukował się jako Jacek. Nowelka ta sprawiła że ten setny artysta azali wydołał się rozwijać. Jego predyspozycje ostały poddane nielicho podbramkowej kontramarce. Udało mu się jednakże upłynąć lustracje i w globalności wyeksploatować indywidualne uzdolnienia. W filmie „Karol – człowiek, który został papieżem” obrazującym histografie świętej pamięci Jana Pawła II, odrodził się i znowuż mogliśmy się radować nadziemskim kunsztem i souvenirem który, zapewne sprezentował mu Bóg. Odegrał tą rolę z godnym siebie profesjonalizmem, co czyni tenże obraz i jego obsadę przykładową, którą powinno się sądzić za najwspanialszą na świecie. Nie ma filmu który podołałby się równać z tą fenomenalną ekranizacją.
Z pewnością stawia się tegoż bezczasowego aktora na równi z notablom najlepszych polskich aktorów.
Też bede banalna i musze przyznac ze Johnny Depp jest obiektywnie piekny, ale poza tym to musze wymienic Roberta Downey Jr., Colin'a Firth'a, John'a Malkovicza, Russell'a Crowe, Matthew Perry'ego - bo to moje typy i juz, i jeszcze paru by sie znalazlo, pozdrawiam :)
a ja tam "lubie" :P freddiego prinze'a i heatha ledgera (ma piekny usmiech) :)) pozdrawiam
aa zapomnialabym o naszym rodaku- Maciej Stuhr to moj ideal :))
Jakoś mało oryginalna będę: Johnny Depp! I jeszcze Colin Firth, Clive Owen, Ioan Gruffudd, Barry Pepper i Marcin Dorociński :)
A dla mnie Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Samuel L. Jackson, Colin Firth, Tom Cruse i Jean Reno:-)