Tylko prosze nie piszcie ze Brad Pitt bo to jest za proste i za banalne ;) Najcudowniejsi są Jude Law,Johnny Depp i Ryan Gosling..mniam ;P

Czlowiek_Mucha

osobiscie bardzo luuuubie Johnny'ego Depp'a, ale nie podoba mi sie on z wyglada. przyciaga mnie do niego ten temperament i charyzma ;)
P.S. Brad Pitt wygladal slicznie w jednym filmie: Joe Black ;) Mniam :P

Kicha

Mi osobiście podoba się Ben Affleck ;) Sorka, że zawracam Wam głowe, ale jak dodać tapety??Mam takie fajne, a nie wiem gdzie to jest ;P Z góry thx :D
-------------------*Havana*--- ----------------

Czlowiek_Mucha

Mi się nie podoba brad pitt i nie wiem co dziewczyny w nim widzą:P
Moim zdaniem najprzystojniejszy jest Johnny Depp iKeanu Reeves:)

ani

No super, piszesz żeby nie dawać Pitta bo to zbyt banalne, a sama wymieniłaś Deppa - wychodzi na to samo praktycznie.

Baaad

Zrozumialabym jezeli podalabym diCapria albo innego kiepskiego lalusia.Jakos nie zauwazylam zeby duzy procent dziewczyn wzdychalo do Deppa...bo Pitt to bozyszcze groupies..czyz nie?

Czlowiek_Mucha

Zdecydowanie najprzystojniejsi to Orlando Bloom, Johnny Depp i mniej znany Scott Mechlowicz. Oczywiście nie można pominąć Anthony Hopkins'a, który jest im starszy tym przystojniejszy ;)

Czlowiek_Mucha

Piotr Adamczyk - niniejszy artysta de facto jest organoleptyczny. Ukazał nam już swoje finezyjne predyspozycje w takim przednim filmie jak „Chopin - Pragnienie miłości”. W filmie obnoszono niezwykle sugestywne wtórowanie które skończenie konfabulowało się z miłosną historiografią tak tytanicznego kontrapunkcisty. Piotr Adamczyk jako niebywale ponętny i kabalistyczny aktor nielicho zestawiał się z tą kuriozalną rolą. Jego maestria jest literalnie nie do deskrypcji. Wygląd tegoż aktora jest nieposzlakowany, daleko szukać tak wybornego artysty. I te jego czupurne oczy z zawadiacką iskrą. Interpretacja tegoż aktora jest przesycona admiracją. Podcięto mu jednakowoż skrzydła w serialu „Pensjonat pod różą”, w którym zaprodukował się jako Jacek. Nowelka ta sprawiła że ten setny artysta azali wydołał się rozwijać. Jego predyspozycje ostały poddane nielicho podbramkowej kontramarce. Udało mu się jednakże upłynąć lustracje i w globalności wyeksploatować indywidualne uzdolnienia. W filmie „Karol – człowiek, który został papieżem” obrazującym histografie świętej pamięci Jana Pawła II, odrodził się i znowuż mogliśmy się radować nadziemskim kunsztem i souvenirem który, zapewne sprezentował mu Bóg. Odegrał tą rolę z godnym siebie profesjonalizmem, co czyni tenże obraz i jego obsadę przykładową, którą powinno się sądzić za najwspanialszą na świecie. Nie ma filmu który podołałby się równać z tą fenomenalną ekranizacją.
Z pewnością stawia się tegoż bezczasowego aktora na równi z notablom najlepszych polskich aktorów.

Czlowiek_Mucha

Też bede banalna i musze przyznac ze Johnny Depp jest obiektywnie piekny, ale poza tym to musze wymienic Roberta Downey Jr., Colin'a Firth'a, John'a Malkovicza, Russell'a Crowe, Matthew Perry'ego - bo to moje typy i juz, i jeszcze paru by sie znalazlo, pozdrawiam :)

Sendrif_UK

a ja tam "lubie" :P freddiego prinze'a i heatha ledgera (ma piekny usmiech) :)) pozdrawiam

aa zapomnialabym o naszym rodaku- Maciej Stuhr to moj ideal :))

użytkownik usunięty
Czlowiek_Mucha

Jakoś mało oryginalna będę: Johnny Depp! I jeszcze Colin Firth, Clive Owen, Ioan Gruffudd, Barry Pepper i Marcin Dorociński :)

Czlowiek_Mucha

A zapomnialam jeszcze :Collin Farrell,Samuel L. Jackson i Denzel Washington :D

Czlowiek_Mucha

Ryan Phillippe albo Colin Farrell to jest to! Przynajmniej dla mnie.

agusia840

A dla mnie Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Samuel L. Jackson, Colin Firth, Tom Cruse i Jean Reno:-)

stokrotka_

I pewnie jeszcze paru by się znalazło ale w tej chwili nikt nie przychodzi mi do głowy