heeh
niestety to jest wina tego ze chce miec wszystko nie chce byc biedna..
i przegina..ale tez nie wolna ja o wszystko winic np za to ze matke zabila..to nie jej wina tylko choroby a to ze akurat wtedy sie klucily to pech...
a wiecie ze niestety biedna rubi nie za dobrze skonczy...
a dokladniej tragicznie..niestety nie poplaca bycie....
Cześć,
mam pytanie czy możesz mi pokrótce streścić ostatni odcinek "Ceny marzeń"? niestety nie mogłam go obejrzeć,a nikt z moich znajmoych go nie oglądał.
Będę ogromnie wdzięczna
pozdrawiam
hej ojj zaluj hehe
wiec tak juz to bylo dawno tak ze nie wszystko pamietam wle pomyslmy hmm...
elena urodzila syna hektora,rubi klucila sie z alrchandro i spadla bo wychylila sie przez porecz schodow i poleciala na szklany stolin..musieli ja operowac i odcieli jej noge..a twaz miala cala pocieta i blizn nie dalo sie usunac bo miala jakas chorobe ze blizny sie nie goily..jak sie zobaczyla w lusterku dala dyle ze szpitala..potem zadzwonila do maribel i jej zagrozila ze nigdy nie da jej spokoju..cayetano umarl na guza muzgu...i potem na slubie alrchandra i maribel rubi sie pojawila i chciala zaszczelic maribel ale alechandro ja zaslonil akurat wiec nie dala rady i poszla z tamtad jej sioszczenica ja zobaczyla tylko i poszla za nia i potem wszyscy jej szukali po slubie maribel i alechandro wyjechali do nowego jorku...
i potem jest pokazane po 18latach jak wracaja maja syna doroslego i jest pokazana ta mala surka cristiny juz dorosla jest i wyglada idento jak rubi tylke ze blad..i pokazane jest jak poszla do tego starego mieszkania jej i tam siedziala rubi pokazali jak wygladala strasznie takie owzodzone blizny na twazy..i pokazali tez tego pedalka projektanta jak skonczyl na ulicy..i rubi powiedziala jej ze ma uwiesc syna alechandra i alechandra i wten sposu zniszczy rodzine maribel bo ojciec z synem sie znienawidza...i potem na koncu bylo ze poszla do szpitala i spotkala zie z nim a ten w pierwszym momenci pomyslal ze to rubi i go pocalowala i the end....