Czemu tak dużo ludzi narzeka na to że muszą czekać na to aż ktoś weżnie i sprawdzi materiał jaki dostarczyli i będzie potem taki łaskawy i przyzna im pynkty za ich trud włożony w to aby ten serwisik sie dalej rozwiją . Ja jestem już od paru miesięcy tutaj lokatorem i od niedawna zacołem sie udzielać na forach ale kto to docenia dodałem pare rzczey ale jakoś nikt niebędzie taki łaskaw zweryfikować tego dodałem a tym bardziej przyznać mi za to jakieś marne punkty. Może dali byście sanse tym którzy coś starają się robić i tym którzy jeszcze niemają zadnych punktów albo mają ich mało możę im dali byście się wykazać właśnie im a nie tym kinkongą którzy mają ich tak wiele że mogli by obdarowąć paru innych urzytkowników może panuje tutaj jakaś niesprawiedliwość i może wypadało by się zbuntować . Ciekawe ile osób podzieli moje zdanie trzeba walczyć z tym co sie tutaj dzieje .
Informacje są sprawdzane chronologicznie. Dlaczego akurat dla Ciebie ma ktoś robić wyjątek? Trzeba czekać na swoją kolej i tyle.
tak skoro są sprawdzane chronologicznie to czemu ja musze tak długo czekać na to ąż ktoś oczeni mój tród jaki włożylem w to żeby ten serwis się rozwijał. Skoro tak jest to czemu oprucz mnie tyle ludzi na to narzeka.
Pewnie dlatego tak długo się czeka, bo werów niewiele, innych użytkowników dużo. Wszyscy czekają. Ciekawe tylko, że to ciągle my mamy doceniać czyjś trud, naszego nie docenia nikt. Zawsze jakieś lamenty. Ech...
Oczywiście, że doceniamy wasz trud :) Jesteście potrzebni portalowi i odwalacie kawał dobrej roboty. Gdyby nie wy to naszego trudu nie byłoby widać. Ja właśnie zauważyłem, że jesteście niedoceniani, a szkoda bo może dobre słowo by was bardziej motywowało :)
Pozdrawiam, STING K.
PS. No tyle dobrego napisałem, to teraz w zamian zweryfikuj mi coś poza kolejnością (lol2)
I znów to samo :( No ludzie ile można klonować te same tematy. Przecież tyle się mówi o kolejce. Każdy musi odczekać swoje. Jak chcesz być rewolucjnonistą to nie tu, to nie przejdzie. A sprawiedliwość jest FW, przecież wszystko idzie hronologicznie więc o co chodzi. A poza tym aż tak Ci zależy na "marnych punktach"? :D Więcej cierpliwości i mniej nerwów bo jeszcze zawału dostaniesz.
Pozdrawiam, STING K.
Skoro to jakiś klon to zrób coś z tym aby niebyło już takich klonów.Ja tylko wyrażąm moje niezadowolenie tym że musze czekać , niemoja wina że tyle ludzi narzeka na to więc niemiej do mnie pretensji.
Po pierwsze taki temat niczego nie przyspieszysz. Tu nażekanie w niczym nie pomoże.
Po drugie co ja mogę zrobić? Nie mam mocy usuwania tematów, ale tego typu posty pojawiają się kilka razy w miesiącu.
Po trzecie niezadowoleni zwykle są ci, którzy mają 0 na koncie. Myślicie, że jak dodacie materiał to następnego dnia zostanie sprawdzony. Ja na pierwsze poważne punkty czekałem ponad 4 miesiące. FilmWeb uczy cierpliwości. Tu dużo ludzi nażeka, to fakt. Często jak rozmawiam na GG to mówią, że sporo czekają, ale czy to oznacza, że każdy ma zakładać osobny temat. I niby czemu on ma służyć? Redakcja doskonale orientuje się, że to się wszystko wlecze jak wóz z węglem.
Jedno czeko mogę życzyć Tobie i innym to cierpliwości :)
Pozdrawiam, STING K.
PS. Tak na marginesie. Tego rodzaju tematy, jak już, to należało by zakładać tu http://www.filmweb.pl/Forum?id=10000004 [www.filmweb.pl/Forum?id ...] , a nie na FORUM filmowym.