Co się dzieje z tym światem skoro tak wspaniały serial, będący realistycznym przełożeniem naszego codziennego życia na ekran nie doczekał się tej prestiżowej nagrody ?? Wiem, że seriale startują w boju o Emmy, ale tej nagrody również serial nie otrzymał .. Jak to możliwe ?? Czy nie widzieliście tego jakże prawdziwego płaczu Brooke w odcinku 237845179 - cóż za aktorstwo !! Naprawdę, mam zamiar rozpocząć jakiś ogólnonarodowy protest w sprawie przyznania temu serialowi jakiegoś specjalnego Oscara !! Bo powiedzcie prawdę - czyż widzieliście lepszy film niż 'Moda na Sukces'

pani_racja

Łącze się w bólu i żałobie z wszystkimi opłakującymi śmiertelne ofiary oglądania tego wiekopomnego dzieła. Uważam, że taki serial powinni puszczać 24/h więzniom w zakładach karnych. To z pewnością byłoby dla nich większym szokiem, niż tortury.
Ja osobiście jestem skłonny do wymiotów już po pierwszym "zwrocie akcji" w którymkolwiek odcinku. Świadczy to tylko na korzyść penitencjarnego charakteru tego jakże wysublimowanego dzieła sztuki filmowej...

bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
;)

pani_racja

chyba cię posrało!! nie dostało oskara, bo to nudny, beznadziejny tasiemiec!!! i wielkie, wielkie, wielkie GÓWNO!!!

użytkownik usunięty
Kicha

Z inteligencją to chyba u Ciebie nie tęgo, skoro nie poznałaś że to żart.
W każdym razie nie ładnie tak komuś bluzać.

Kicha

chyba rzeczywiście nie potrafisz czytaćmiędzy wierszami :)
Wyluzuj sie chłopcze:)

dia8el

to bylo adresowane do " Kiniuś...coś tam" :)

pani_racja

Ejj, a widzieliście tą scene... kobitka wchodzi do pokoju (odcinek 34921), postała trochę w pokoju, spojrzała, a tam leży trup i wtedy właśnie... pokazali napisy końcowe 40001. Ja podpisuje się pod petycją w sprawie "Mody na sukces" ;p.

pani_racja

Moda na Sukces jest tak ciekawa i interseująca, że za każdym razem gdy widzę ten serial przełączam na inny kanał.

pani_racja

Goście od Złotych Malinek powinni specjalną kategorię utworzyć: "Najgorszy serial". Różne podkategorie aktorskie i ekipowe też przydałyby się ;-] Ja nie wiem, dla kogo takie smęty się produkuje!

pani_racja

bo Ridż jeszcze nie umarl :)

Marchef_w_butonierce

Ridż to będzie żył wiecznie.... tak jak ten serial i jego [najgłośniejsze w kościele] zwolenniczki ;)

Podpisuję się pod petycją :)

pani_racja

Być może "Moda..." długo na tego Oscara czekać nie będzie. Gdzieś koło 58932 odcinka powinna wreszcie dostać nagrodę. Poziom filmów - laureatów Akademii stale się obniża; walory artystyczne są coraz bardziej sprawą drugorzędną przy przyznawaniu Oskarów.
Tak naprawde Oskary to wielka akcja promocyjna, reklamowa. Poza tym działa lobbing. Jeśli kiedyś taki Scorseze albo Eastwood, wezmą się za produkcje czy reżyserię "Mody...", to będzie pewniak do Oskara.

Jednym słowem Oskary to kupa, na którą "Moda" w sprzyjających warunkach zasłuży.

A dobre filmy pokazują i nagradzają w Cannes. Tegoroczny festiwal był bardzo udany. Nie mogę się doczekać polskich premier.
Polecam i pozdrawiam!

pani_racja

Zastanawima się kto ten film jeszcze ogląda!!! Uważam, że to nie serial powinien dostać Oscara tylko widz, który oglądał wszystkie odcinki!!! Dodatkową nagrodą piwnna być kolekcja DVD ze wszystkimi odcinkami (od początku). w każdym razie ja również podpisuje się pod petycją. A tak a propos czy ktoś widział ja jakaś Taylor rodziła dziecko przez 7 odcinków nie wliczając 3 w ktorych jechała do szpitala!!!!!