Często jest tak, że przeglądam program telewizyjny, widząc tysiące filmów ( no może nie tysiące, ale kilka na prewno). Widzę je wszystkie i nie wiem na co się skusić. Mam więc następujacą propozycję. Wpisujmy filmy, które warto zobaczyc. Razem z kanałem i godzina, o której się zaczyna. Dzieki.

wendeta

To tak na dzisiaj proponuje:
TVP 1 - "Wspomnienia niewidzialnego człowieka" - fajna komedia z Chevy Chasem i Daryl Hannah.
Następnie.. do wyboru:
TVP 2 - "Honor Prizzich" fajna sensacyjka z wątkiem komediwym a może odwrotnie:D
drugi film do wyboru to:
Ale kino:"Skazani na Shawshank" - jeden z moich ulubionych filmów gorąco polecam.Świetna rola Tima Robbinsa.

Livestrong

Wciągnełam się trochę więc zaproponuje coś na jutro:)
Polecam filmy które sama bede ogladac:
Ale kino godz.17.55 - "Prawo Bronksu"- świetny film o chłopcu który dorasta w dzielnicy "gangsterskiej" i zaprzyjaznia się z szefem mafii Sonnym po tym jak kryje go w sprawie morderstwa jakie popełnił.
TVN godz.20.50 - "Zabójcza broń 2 "-napewno wszyscy oglądali ten film ale polecam obejrzec kolejny raz..
TVN godz.23.05 - "Ojciec chrzestny 2 " - co tu dużo gadać każdy wie o co chodzi nie pytajcie tylko oglądajcie -obowiązkowo!