Zastanawiam się nad tym, ilu aktorów, których rodzice byli, lub są gwiazdami, zawdzięcza swoją karierę talentowi, a ilu nazwisku. Nie mam na myśli debiutu, bo w tym momencie jest jasne, że to kwestia pochodzenia, ale potem...
Moim zdaniem talent ma Colin Hanks. Widać, że jest cąłkiem niezłym aktorem, chociaż fakt, że szczęścia do ról to on nie miał. A co Wy o tym sądzicie???

Ginny

No ja bardzo cenię Charlie'go Sheen'a.
A z polskich to Maciej Stuhr jest chyba najlepszy.

Ginny

no wiadomo łatwiej jak sie ma rodzicow w branzy, Colina Hanks'a nie widzialam jeszcze w zadnym filmie, a co do moich typow, to musze powiedziec, ze Kiefer Sutherland, choc jego gwaizda juz przygasa to jednak dobry aktor, licze tez na corki malzenstwa Moore-Willis, tak samo jak Michael Douglas, choc go nie lubie, to to dobry aktor i tez ma talent ( ps, czy to mialo byc tylko o mlodych;), no znajdzie sie jeszcze pare takich, np. Kate Hudson, Nicolas Cage ( choc to mialo byc od rodzicow, a nie wujkow ), no troche ich z talentem jest...ok, przynudzam, pozdrawiam:)

Sendrif_UK

Zgadzam sie z powyzszym czyli stawiam na Macka Stuhra-jest swietny uwielbiam go, no i Kate Hudson!!!

Ginny

Wiesz, mi się wydaje, że dzieci zawdzięczają swoją sławę nazwisku. Zobacz na taką Mandarynę i Michała Wiśniewskiego!! Przecież oni nie umieją śpiewać!! Jakby wypuścić Mandarynę na scenę, żeby zaśpiewała na żywo, to dziewczyna by sobie gardło zdarła!! Wątpię, żeby ich dzieci umiały ładnie śpiewać, ale będą sławne dzięki nazwisku :/ Z aktorami jest tak samo (nie wszystkimi oczywiście). Mówi się o niektórych, że tacy "zdolni" są, a niektóre sceny to muszą powtarzać ze 20 razy żeby im "dobrze" wyszła.
--------------*Havana*-------- --------

Ginny

Havana, wydaje mi się, że troche za bardzo to uogulniłaś. W końcu świat nie sprowadza się do Mandaryny i Wiśniewskiego, którzy notabene nie zdobyli sławy dzięki talentowi, ale przez kontrowersyjny styl życia.
Swój początek dzieci gwiazd zazwyczaj zawdzięczają pochodzeniu, to prawda, ale Kate Hudson jest genialną aktorką, tak samo jak jej matka!

Ginny

Powiem krótko --------- Maciej Stuhr---------
pozdrawiam:)