To dopiero zagadka - jak miałaby wyglądać taka lista. Łatwo jest wymienić "typowo męskie" filmy - wszystkie typu "Rambo", "Pluton", "Terminator", "Rocky".... Ale jakie tytuły są właściwe dla facetów poukładanych i myslących? Ciekawe, jakie macie pomysły. Szczególnie zależy mi na tych poukładanych i myślących - napiszcie co lubicie najbardziej:)

San_Diego

Jesli film jest dobry to chyba nie ma swej plci :) Dlatego jesli powiem ze np. Natural Born Killers jest filemm meskim to mnie mogą niektore kobity sprzezywać.

Radzivill

Czy musisz zawalać forum taką ilością śmieci? Odpuść.

mr_gabaryt

Ja tam nikogo od śmieci nie wyzywam... kto nie chce, niech nie pisze - i nie czyta.

San_Diego

Ja też nikogo od śmieci nie wyzywam, uważam, że to co piszesz to śmieci.

mr_gabaryt

Skoro masz czas, żeby te ostatnie moje "śmieci" czytać, policz, ile odpisało na nie osób, ile zainspirowały dyskusji i kontaktów na FilmWebie. Przecież nie musimy zgadzać sie ze sobą. Nie musimy dyskryminować nikogo za to, o czym chce pisać. Ja nie analizuję Twojej aktywnosci na FW. Nie używam epitetów wobec twoich wpisów. Życzę Ci wszystkiego najlepszego. Jesli ktoś mógłby odpuścic to Ty. Proponuję pokój w sieci i otwartą, ale z pełnym szacunkiem, wymianę myśli Cześć :)