Czy powstaną kolejne czesci "Gwiezdnych Wojen"...??

k4c5er

jak dziadek Lucas jeszcze troche pozyje to moze cos bedzie ...

badzmy dobrej mysli ;)

niech moca bedzie z nami i kolejna trylogia:)

k4c5er

mam nadzieję że tak ... ja np na to czekam, ale mam nadzieję, że zrezygnuja z pomysły robienia serialu ... to trochę zepsuje klimat i może stać się kiczowe :( pozdrawiam a co wy na to ???

k4c5er

Wiecie co?Choć bardzo lubię GW i mogłabym je wciąż oglądać,myślę że to chybiony pomysł.Czemu?-To po prostu się nie uda.Fani przyzwyczaili się do starego klimatu-już 1,2 i nawet 3 część wzbudziły pewne niepochopne opinie.A kolejne części?-to będzie porażka Lukasa-znów nowi aktorzy-dyskusje czy się nadają,ciągła krytyka wyborów.Kolejne części zniszczą całe dzieło-dlatego też mam nadzieję.że pan Lukas ograniczy się tylko do tych części i odejdzie z chwałą na zawsze zapamiętany(mam 5-letniego siostrzeńca,który niemal codziennie ogląda którąś z części GW i to najczęściej te stare:-) )Pozdrawiam wszystkich Star Warsmaniaków-Niech moc będzie z wami;)

rutosia

Nię będzie kolejnych części (o Vaderze itp.). Chyba że jakieś o innych bohaterach, ale to byłby syf. Zresztą dobrze już. że zakończono trylogię... A mają być jeszcze dwa seriale - czy to można uznać za kolejne części?:)

Baaad

Z tego co mi wiadomo to Lucas zarzucił projekty kolejnych części.

Siemomysl

hę ? Jeżeli ktoś grał w grę Jedi outcast to czy mółby sobie wyobrazić tę grę jako film ? :P Oczywiście może być zupełnie inna fabuła itd. Osobiście nie CHCE nowych częśći to by raczej zniszczyło całą magię GW.
To jest mój ulubiony film i nie mam żadnej na DVD 0_o musze sobie skombinować tylko z kąd ?

Darth_Anakin

ja wolalbym zeby bylo jak jest ale nastepne czesci moga byc super!!!

http://www.filmweb.pl/Topic?id=315029 [www.filmweb.pl/Topic?id ...]