komercyjne czy niezalezne? komiedie, horrory czy dramaty? francuskie, amerykanskie, japonskie, polskie....??? podawajcie tez przyklady filmow!

Owner_of_Kenwood

ja obejrze kazdy film byle byl dobry a ostatnio niestety nic dobrego nie widzialem

Owner_of_Kenwood

A ja lubie poogądać porządne Horrory, za komediami też przepadam ale nie jak za Horrorami !!!!

Owner_of_Kenwood

Najlepsze filmy na świecie są to filmy Tima Burtona!!!! Rewelacyjene. Lubie też dobre dramaty. Moim ulubionym filmami są Jeździec bez głowy, Marzyciel, Miasto aniołów itd...

Owner_of_Kenwood

uwielbiam oglądać filmy, które zmuszają mnie do myślenia np. "żdjęcia w godzine", "Adwokat diabła", "Phone Booth ". Lubię komedie ale raczej typu "Dwóch gniewnych ludzi", "Mały Nicki" czu "Asterix i Obelix misja Kleopatra". Horrorów nie lubię (nie wiem może i myle pojęcia ale dla mnie nic fascynującego patrzyć się na jedno wielkie zażynanie chociaź Jason był ok ale to w końcu klasyka kina;p) wiec wolę thriller typu ""kill Bill", "Milczenie owiec", czy nawet "Klątwa". Lubie psychologiczne filmy ale to się za bardzo już rozpisałam a to mało interesujące co tam lubie oglądać;]