dla osób które nie widziały jej występu mam link który pomoże wam zadecydować http://www.maxior.pl/?p=index&id=2826&8 [www.maxior.pl/?p=index& ...]

Sidewinder

Obejrzałam to za pomocą innego linka i powiem, że te 4 minuty życia była dosyc przerażające :]

Tender_L

Ja też się przeraziłem dziewczyna głosu nie ma a prubóje sił na taim festiwalu..... PARANOJA

użytkownik usunięty
Sidewinder

Szkoda, że nie wygrała - była ponoć druga w plebiscycie publicznosci. To do reszty ośmieszyłoby tą tandetną imprezę i stojące za nią układziki. Ciekaw jestem jak wyglądałby Sopot realizowany nie przez TVN tylko Polsat - to dopiero byłaby kpina.

wiem a zweyciuęstwo Piaska też mnie dobiło ( nie lubie go)

sopot powinna organizowac TV niepokalanow albo tv trwam. w finale wystapila by arka noego i kolko emerytek z mojej parafii (poziom bylby i tak wyzszy niz na tym festiwalu) :)))

użytkownik usunięty
Owner_of_Kenwood

Hmm... Bardzo interesująca oferta, ja jednak obejrzałbym ten festiwal w TVP "Kultura" - prowadzenie Bogusław Kaczyński i Grażyna Torbicka, a w pierwszym dniu wybitne wykonania dzieł Pendereckiego i gwiazdy wieczoru: Marek Torzewski w duecie z Edytą Górniak. W dniu drugim wybitne wykonania dzieł Lutosławskiego i gwiazda z zagranicy Maria Callas (organizatorzy w ostatniej chwili, dowiedzieli się, że nie może przyjechać, bo nie żyje więc zastąpiła ją Majka Jeżowska).

Sidewinder

"Zaśpiewała" to nie jest odpowiednie określenie...

Zaśpiewał Mick Hucknall. I to jak, hmmm :D :D :D

Sidewinder

Podobno Wiśniewski zadzwonił parę minut przed występem i ją tak zdenerwował, że ledwo co mogła śpiewać. Po prostu no komment. Nie spodziewałem się tego po nim.

WISKI

hmmm....przepraszam, że przeszkadzam, ale co ten temat robi w dziale "FILMY"???

użytkownik usunięty
Buzz

Jak to co robi?
Dawno nie było lepszej komedii

WISKI

Hehe, no jak on mógł. W życiu jej nie widziałam tak roztrzęsionej;-))

pehyu

Wiśniewski zabronił jej występu w Sopocie pewnie dlatego że sam nigdy nie dostał takiej szansy ale i tak to nieusprawiedliwia beznadziejnego występu Marty i ten występ naprawde można uznać za komedie

Sidewinder

ona niepotrafi spiewać........masakra

Angelique

powinni zrobić film Sopocka masakra głosem mandaryny albo coś takiego

Angelique

powinni zrobić film Sopocka masakra głosem mandaryny albo coś takiego

Sidewinder

Mandaryna;p;p o matka a ja myslałam.... nie no okazało się, ze ona śpiewa jeszcze gorzej niż ja a wydawało mi się to zupełnie niemożliwe;] ale słuchajcie czego nie robi teraz komputer. jak ktoś jest ładny, zgrabny to może zrobić kariere wokalną;] nawet nie potrafiąc śpiewać;] ale tak szczerze zastanówcie się czego możnaby się spodziewać. SKoro odeszła jakas tam Pani z Ich Troje to po co mieliby szukać wokalistki skoro mieli pod ręką Pania która śpiewałaby i tańczyła (wkócu zespół taneczny był jeszcze za czasów tej Pani brunetki była żona Wiśniewskiego podejrze) a jednak nie wzięli Mandaryny (przepraszam ale nie słucham ich i nie znam ich imion oprócz Pana Wiśniewskiego ale oglądałam Sopot z osobami wśród których była fanka Ich Troje i opowiedziała historie zespołu;]) takze wiadomobyło że ona śpiewać zabardzo nie potrafi. To ich bobas głosu po rodzicach ładnego nie odziedziczy (przepraszam fanów ich troje) ale Pan Wiśniewski jak dla mnie (podkreślam jak dla mnie) śpiewać też nie potrafi;] Ale przynajmniej nie upiększał głosu komputerowo.pozdrawiam wszystkich. A na moje tematy nie chcecie pogadać;( nikt nie chce odpisać;(

no kończe już naprawde :*

LaraNotsil

A ja muszę się wstawić za Mandaryną. Jej głos jest wspaniały, powalający, ten wstęp do piosenki był wyśmienity, wspaniała barwa głosu podkreślała Jej znakomite zdolności wokalne. Nie wiem dlaczego się tak czepiacie, pewnie to zazdrość z Waszej strony, bo sami nigdy nie będziecie mieli okazji na taki występ. Nie no dobra... żartowałem :)

lilarcor

żartowałeś wtedy kiedy wychwalałeś mandarynę czy wtedy kiedy powiedziałeś że nigdy nie wystąpimy na takim wspaniałym koncercie ?