Cześć, poszukuje filmu, którego oglądałem gdzieś 2-3 lata temu. NIe pamiętam dokładnie co tam się działo,
ale wiem że byli tam kosmici , Pamiętam jeszcze że końcówkę która wyglądała tak, że mąż z dziećmi (chyba)
chcieli odebrac sobie życie używając do tego pistoletu, no i tak strzelali jeden po drugim, a gdy pszyszedł
czas na głownego bohatera, to się okazało że nie ma już naboi. I wtedy chyba on się popłakał, a po kilku
minutach cała inwazja się skończyłą i przyszli do niego ludzie i dalej nie pamiętam.
NO to tyle, wiem że troche mało ale, mam nadzieję że ktoś oglądał ten film i wie jak on się nazywa.
Z góry dziękuje za odpowiedź wszystkim którzy jej użyczą :)
Jak to było w samochodzie a dookoła była mgła, faceta który się popłakał grał Thomas Jane a kobieta, która palnęła sobie w łeb była blondynką (Laurie Holden z pierwszych sezonów The Walking Dead) to film nazywa się " The Myst " i jest na podstawie opowiadania Stephena Kinga.
Film jak dla mnie rewelacyjny, tylko to zakończenie pozostawia w ustach gorzki smak.
Jak lubisz podobne klimaty tzn. kosmiczne stwory to polecam film "Monsters" po polsku "Strefa X" ,lub trochę inne ale świetne kino czyli "Dystrykt 9"
Ale jeśli wolisz tylko takie zakończenia polecam film "The Hunter", też prawie wszyscy giną.Ciekawe że jest on grany w naszych kinach od czerwca tego roku podczas gdy na świecie premierę miał w 2011,
chyba wciąż jesteśmy 20 lat za .....
pozdrawiam