Witam!
Ostatnio w jakims sklepie tak na szybkiego przechodzilem obok plyt DVD i wpadla mi w oko taka okladka, na ktorej byl pusty wozek inwalidzki. Szybko zerknelem na opis, akcja tego horroru rozgrywa sie na wyspie, w opuszczonym szpitalu... Niestety wiecej szczegolow nie pamietam. Moze ktos z Was wie, o ktory film chodzi? Z gory dzieks :)
http://www.filmweb.pl/Delikatna+2005+o+filmie,Film,id=181683
- zdaje mi się, że o ten film ci chodziło..., na okładce jest wózek :D
Oglądałem i powiem, że spodziewałem się mocniejszego, ale ma bardzo ciekawą fabułe i ogólnie jest dobry..., wszystko, tylko wizerunek "głównej złej" jest kiepsko zrobiony. Tak to jest dobry, polecam naprawdę...., dałem 8/10
Dużo horrorów w ulubionych. Nie wiem czy Dlikatna też by się tam znalazła widząc twoje upodobania, ale to naprawde piękny film... Jeśli chcesz więcej dobrych horrorów to zapraszam na mojego bloga i w moich ulubionych, może znajdziesz coś ciekawego.
@Tuco: Toz sie popisal... Madrala ;) Gdybym zapamietaj tytul, bym nie pytal, no nie?!
@Tybii: Dzieks! Wlasnie to byla ta okladka!! Gdy bede mial troche czasu, chetnie zajrze do Twojego blogu. Jeszcze raz dzieki!! Pozdro