Był to pewnie thriller/horror. Obejrzałem kiedyś bodajże jedną tylko scenę, bo miałem później obejrzeć cały film... Było to z 4-5 lat temu (czyli żadna tam nowość). Film z tego co pamiętam angielsko-języczny.

Opis sceny: Siedzi grupa bodajże kilkunastu ludzi (w strojach wieczorowych/balowych), kobiety, mężczyźni jakby przypadkowi (ale może i nie). Wszyscy są przywiązani/przytwierdzeni do krzeseł i są ustawieni w jednym rzędzie. Główny sprawca (porwania?) tych ludzi ma różne narzędzia tortur (być może miał jakiś wspólników).

W sali jest również kaleka bez nogi (ucięta zapewne przez gościa od tortur). Ten kaleka był jakimś kozakiem i próbował powstrzymać sadystę.

Gość, który uwięził tych ludzi próbuje dociec jakiejś prawdy o tym co się wydarzyło - szuka chyba winowajcy.

Ostatni obraz z tej sceny jaki pamiętam to (kilkukrotne?) uderzenie młotkiem w głowę dziewczyny - jednej z przywiązanych osób do krzesła.

Z góry dzięki za wszelką pomoc!

nikki_sixx

Raz dwa trzy umierasz ty ( Tak mi sie wydaje):)

restar

Dzięki za próbę ;-) ale film był starszy i nie był tak infantylny..... i kompletnie inna fabuła. Mało z tej sceny pamiętam a szkoda bo strasznie mi zależy by obejrzeć w całości. Bardzo możliwe, że ci ludzie na krzesłach siedzieli nie w jednej linii ale w kółku i oczywiście głowy sobie za to uciąć nie dam :P Ten kaleka przywiązany nie był (bo i po co jak bez nogi :P).

nikki_sixx

Dodam jeszcze: Ci ludzie byli po kolei zabijani (wybiórczo), ale czy uśmiercono wszystkich to nie wiem bo tylko fragment tej sceny widziałem.

nikki_sixx

Mnie ten film rowniez sie nie podobal,ale to jedyne ,,dzielo",ktore przyszlo mi do glowy.Byc moze,ktos bedzie w stanie pomoc.Pozdrawiam:)

nikki_sixx

Ostatni raz się przypomnę z moim tematem - może komuś coś wpadnie do głowy? W każdym razie nie będę dłużej "śmiecił" tematem na które nie ma odpowiedzi póki co :( W każdym razie - z góry dzięki za wszelką pomoc.