Który z tych filmów najbardziej wam się podoba:
Wredne dziewczyny
Jak stracić chłopaka w 10 dni
Zakręcony piątek
Miłość jak narkotyk
Honey
Dwa tygodnie na miłość
Piraci z Karaibów
Nowożeńcy
Legalna blondynka??
Pewnie zaraz mi napiszecie że wszystko to badziewie ale właśnie takie filmy mi najbardziej odpowiadają!!A wam??

aga_10

Ja lubię filmy historyczne, kostiumowe, kino płaszcza i szpady, dramaty, dobre przygodówki, filmy osadzone w pięknej scenerii. Ale nie tylko.

Z tych podanych przez Ciebie wybieram "Piratów z Karaibów".

użytkownik usunięty
aga_10

ja najlepiej czuje sie w klimacie "a walk to remember" ... :) ale lubie tez dobre i szybkie kino akcji jak naprzykład "men on fire" z d. washingtonem. hmmm z tych wybrałabym komedie: legalną blondynkę. ps piraci z karaibów odpadają nienawidze blooma - laluśśśśśśśśś

Ani jednego filmu z wymienionych nie widziałem i nie zamierzam kiedykolwiek zobaczyć ich. No morze Piratów z karaibów. A pozostałe tytuły to dno. Zapraszam do siebie

amm_

Najlepszy to zdecydowanie Piraci z karaibów, drugie miejsce Zakręcony piątek (ze względu na fajną rolę Jamie Lee Curtis). Tak szczerze to lista słabych filmów (oprócz piratów), które zresztą wszystkie miałem okazję obejrzeć. Najgorszy z listy to Dwa tygodnie na miłość...

Mejwen

Też nie znoszę Blooma, ale to nie zmienia faktu, że film jest udany i miło mi się go ogląda :)

aga_10

z wymienionych filmów zdecydowanie najlepszy to "piraci z karaibow"

aga_10

z tego wynika że waszym zdaniem najlepszym filmem z tych wymienionych są Piraci z Karaibów.Mi osobiście też bardzo się podobał ale z wymienionych filmów wybieram Wredne dziewczyny i Legalną blondynkę:):)Pozdrowionka

aga_10

Z tych to najlepsza jest oczywiście "Legalna blondynka"! A tak w ogóle to moim ulubionym filmem jest "Uciekająca panna młoda".

Maciek_Z

Prawie wszystkie to straszliwy szmelc... Oprócz trzech...

Na pewno najlepsi są "Piraci z Karaibów"!!!! Uwielbiam ten film...

Ale także niczego sobie były filmiki z Lindsay Lohan... "Wredne dziewczyny" i "Zwariowany piątek"

aga_10

Praktycznie wszystki z tych filmów są co najwyżej średnie. Najlepszy zdecydowanie "Piraci z Karaibów" a najsłabszy według mnie to "Legalna blondynka".

aga_10

Oczywiście, że MIŁOŚĆ JAK NARKOTYK - bo z moją kochaną Meg - teksty z tego filmu znam na pamięć :)

użytkownik usunięty
aga_10

żaden z nich nie był naprawde dobry, a piraci to w ogole nie ten gatunek:)
najlepsza, choć może nienajmądrzejasza , to komedi pt."Zakochana złośnica", polecam!!!!!

aga_10

Na stronie filmnews.blog.pl możecie znaleźć już nominacje do najlepszych filmów roku w 20 kategoriach.Gorąco zapraszam do głosowania.Na głosujących czekają nagrody.

aga_10

Zgodnie z życzeniem piszę Ci, że wszystkie to badziewie. Nie no, teraz to żartowałem. Zawsze fajnie jest obejrzeć sobie jakiś lekki film. Z podanych przez Ciebie wybrałbym "Piratów".

ukwial

brakuje tam jeszcze serii z godzilla i terminatora3, prosze litosci ;]

aga_10

Piraci (fajny filmik na wieczor z chisami), Legalna Blondynka tez jest spoko - nawet smieszna - taki lekki filmik z pozytywnym zakonczeniem [na moja decyzje nie mialo wplywu to ze jestem blondynka ;) ]

aga_10

Z opinia,ze to badziewie w zasadzie sie zgadzam.....

aga_10

Wszystkie te filmy, oprócz Piraci z Karaibów są żałosne.
Terminator rządzi!!!!!!!!

aga_10

Mamy całkowicie inny gust co do filmów, ale cóż tak to już jest że każdy lubi coś innego :-) Z podanych filmów dla siebie wybrałbym tylko jeden: "Piraci z Karaibów". Pozdrawiam

aga_10

Ale sie teraz znecacie ;-()
przeciez napisal, ze to nie sa trafne filmy
apropos filmow, to piratow nie lubie, bo mi sie kojarza z kostiumami
a jak ktos lubi glupawy humor po ciezkim dniu, to mozna obejrzec "legalna blondynke"
;-P

aga_10

dla mnie..Wredne dziewczyny ..ze wzgledu na tytul only :)

użytkownik usunięty
aga_10

uważam że te filmy opisane przez cIEBIE są żałosne i nie wykraczają poza umysł 5 latka ... nie rozumiem jak można z takiego taniego gówna się śmiać (no niektórzy mogą np. ludzie słuchający techno i na niczym się nieznający widzący tylko dyskoteki i uzywki nie mający zainteresować żadnych prócz imrez to oczywiście takim to będzie się podobało) prawdziwy kinoman wyśmieje twoją listę bo jak widać zapewne słuchasz techno i jak się nie mylę preferujesz filmy na kompie...z kinem masz niewiele wspólnego...

aha słuchaj nadęty ważniaku nie każdy może pozwolić sobie na kino, co niedzielę, a po za tym każdy oglada to, co lubi. i co masz do techno (nawiasem mówiąc mógłbyś się/mogłabyś się podpisać).chociaż nie nawidzę legalnej blondynki a innych filmów z tej listy nie widziałam....

użytkownik usunięty

alez siem zbulwerssowalam. jak ty chamie pospolity smiesz mowic cos takiego o piratach z karaibow?? oz ty paskudo wstretna

użytkownik usunięty
aga_10

CO?????????????????????????? PIRACI Z KARAIBOW MAJA KONKUROWAC Z TAKIM CHLAMEM??????????????? TEZ COS!!!!!!!!!!!!! PIRACI Z KARAIBOW ZIND DA BEST PLAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LONG LIVE JOHNNY DEPP :*

DŻONUŚ FOREWA

aga_10

Z tych filmów oglądałem tylko "Piratów z karaibów" i mi się podobali.

aga_10

"Zakrecony piatek" bo z tych wszystkich wymienionych ogladalam jeszcze tylko "Piratow...". Chociaz wczoraj obejrzalam film pt. "A walk to remember" ["Szkola uczuc"] i nadal jestem pod jego wrazeniem... )) to pelen uroku, niezwykle magiczny film :))

aga_10

Interesują mnie filmy z różnej dziedziny gatunkowej. Co z powyższych wymienionych najbardziej podoba mi się "Dwa tygodnie na miłość" ponieważ grał tam Colin Firth :)

aga_10

Z tych filmow lubie tylko 2 ;)
Piratów z Karaibów i Legalna blondynke reszta jakos nie bardzo

aga_10

Nie kwestionuję Twojego gustu.Nie powiem-wiele z tych filmów sam obejrzałem z przyjemnością.Szczególnie "Legally Blonde"-bardzo lubię Reese i "Mean girls"-mądre w swojej płytkości.

aga_10

no fakt.... filmy niezbyt... ale jesli juz mam byc szczery to najbardziej odpowiadają mi piraci z karaibów.... czemu...? bo w przeciwienstwie do innych w.w mozna chociaz pozachwycac sie zdjęciami, krajobrazem itp. :)

aga_10

mi osobiscie najbardziej podobal sie hONEY! boski filmik!
ma nawet krocitko o nim na moim blogu.... serdecznie zapraszam! (jestem tu nowa)
kajus

aga_10

Najlepszy z wymienionych przez Ciebie to bez wątpienia Piraci z Karaibów. Honey też bardzo mi się podobał. A Miłość jak narkotyk, mimo iż nie lubię komedii romantycznych, to ujdzie nawet. Nie lubię Legalnej blondynki. Pozdrawiam :)

aga_10

zakręcony piątek, bo reszty nie widziałem ;)

aga_10

Według tej listy najbardziej podobają mi się:
Piraci z Karaibów
dalej długo nic... a później...
Legalna Blondynka
Zakręcony piątek