Ja osobiście nigdy bym nie poszłabym na Miss Agent 2 :/

Kicha

Ja na "Liska Urwiska i przyjaciół" ;O ;D

Zapraszam do odwiedzania mojego bloga i dyskusji !! :)

Kicha

Super Size Me, Fahrenheit 9.11 i im podobne -) nie lubie gdy ktos mna manipuluje ;-)

Kicha

po co wogóle wydawać kasę na takie głupoty, i tak prędzej czy później to wszystko będzie dostępne w telewizji, na dvd, ja nie poszedłbym na nic co teraz wychodzi, bo jest to totalne gówno. ostatni film na jakim byłem w kinie to titanic - i tego naprawdę nie żałuję, reszta to same badziewne filmy. cenię ten film za produkcję, autentyczne fakty ( a nie jakieś bajki dla dzieci z wampirami,wilkołakami, czy jakieś kosmiczne dziwadła ala science fiction). napewno nie pójdę na żaden film fantastyczny czy science fiction - to najgorsze filmy jakie tylko można wyprodukować. to paranoja wymyślona przez człowieka nie mająca nic wspólnego z autentycznością.

Kicha

Na Harego Potera........Co się ludziom stało,że zaczęli to czytac??!!

Krawiec85

Harry Potter jest giteees! :P

Krawiec85

Dokładnie masz rację. Nie rozumiem tego całego zamieszania wobec Harryego Pottera To po prostu istny gniot. Rozumiem że dzieci do lat 12 mogą to czytać i chodzić na te filmy ale żeby dorośli?...Wstyd...

Kicha

Na Psy 3, Władka Pasikowskiego, jezeli by kiedykolwiek powstaly:D:D:D

Kicha

Hehe ja dokładnie miałem taką życiową sytuację:) Niedawno u nas w kinach puszczali Miss Agent 2 i kumpel z dziewczyną zaprosił mnie z przyjaciółką do kina na ten film. Oczywiście odmówiłem jak już iśc do kina to wydac kasę na jakiś inny film i wogóle nie lubię tej całej otoczki że z laskami się chodzi na tego typu filmy lub komedie romantyczne, więc odmówiłem. Wszyscy się wypieli na mnie i poszli sami (moja przyjaciółka z nimi poszła sama) i co? Nie przejmuję się tym chociaż coś między nami się popsuło:) Nigdy w życiu nie poszedłbym na ten film:)

orkosky

dokładnie! a tak na marginesie: to jakichs dziwnych masz chyba przyjaciol, skoro obrazaja sie o takie pierdoly! ciekawa jestem czy oni byli by chetni na pojscie do kina np. na gołebia dolota :P

orkosky

Zgadzam się z wypowiedzią orkosky'ego i komentarzem Kiniusia chociaż jestem Dziewczyną. Na Miss Agent 2 w życiu bym nie poszła

orkosky

Zgadzam się z wypowiedzią orkosky'ego i komentarzem Kiniusia chociaż jestem Dziewczyną. Na Miss Agent 2 w życiu bym nie poszła

stokrotka_

Ja też jestem dziewczyna!!! :P

Kicha

Hmmm, nigdy nie poszłabym na filmy typu Star Wars, Sin City, czy Autostopem przez Galaktykę. Nieznosze fantastyki.

Kicha

Na Wiedzmina.. Niestety bylam i mialam sie okazje przekonac.

Kicha

Na Wiedzmina.. Niestety bylam i mialam sie okazje przekonac.

Ciemnosc

nie mam nic przeciwko fantastyce. powiem więcej: osobiscie bardzo lubie gwiezdne wojny. a jesli chodzi o film "autostopem przez galaktykę", to chyba nikt nie moglby mnie zmusic do pojsca na to gowno... Pozdrawiam! :)

Kicha

Ja nie poszłabym i nie poszłam na Straszny Film3. Chociaż dostałam zaproszenie od przyjaciół. 1 i 2 były nawet fajne, ale zwiastuny do 3 mnie osłabiły. Bardzo się cieszę, że nie skorzystałam z okazji, ponieważ moi znajomi wyszli w połowie filmu. Podobnośc była to żenada i kicha. Nie wiem i chyba się nie przekonam, bo w życiu na to nie pójdę do kina ani nie obejrzę na DVD czy kasecie VHS.

Pozdro

Szaku

moja siostra to oglądała i mówiła, że świetne. Ja mam zamiar obejrzeć LOL :) Pozdrawiam :]