Ja mam tytuł:
"Obcy: NINTDKPŻP.AJPTZŻG"
A teraz tłumaczenie:
"Obcy: Nie Idz Na To Do Kina Pod Żadnym Pozorem. A Jeśli Poszedłeś To Znaczy Żeś Głupi"
Mówcie co chcecie,Fox i tak go nakręci (kasa,kasa,kasa).Nawet jak będzie do dupy to sam tytuł (ALIEN) zarobi kilka ładnych centów.Nawet jakby nazwali to Alien-Ripley na wczasach.
Ja powiem tylko tyle: Stary spasuj. Nie widziałeś jaką szmirą była 4 część? Po co robić kolejną tandetę :)?
Myślę że głównej serii obcego dali NA RAZIE spokuj. Jednakże wszystko teraz oscyluje w kolejnych częściach AvP. Widzieliście końcówkę...no właśnie!
A ja sie wybiję i napiszę, a co, no!
No więc teraz możnaby nakręcić film z punktu widzenia samego obcego... Poznać tok jego myślenia, żeby to nakręcili tak, aby wciskało w fotel i zapierało dech w piersiach...
Przykładowo paniczna walka o życie z istotami mniej inteligentnymi (ludzie), próba założenia kolonii na innych planetach... I oczywiście - nie rozumiemy obcych, oni przecież skrzeczą i ryczą. Al zamiast tego - napisy w dole ekranu lub tłumacz... Telepatia i inne takie tandety. :P
Sądzę, że większość jest nastawiona tak jak moi przedmówcy - są przeciw kręceniu kolejnej części... Ale może jednak wyjdzie z tego coś dobrego...? Czas pokaże.
Pozdrawiam was serdecznie ;)