Pamiętam tylko drewniany domek w lesie i parę. On jest chyba pisarzem. I teraz wkracza tam jakaś kobieta. Siostra głównej bohaterki? Nie pamiętam, czy się mści, czy jest duchem, wampirem, czy jakimś sobowtórem, czy uwodzi tego pisarza. Film najwcześniej z 1995 roku. Górna granica to 2005. Nastrój grozy. Grają co najmniej dwie znane osoby.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Redaktorka

Wspomniany domek jest pod lasem, na polanie, w tym sensie, że nie w głębokim lesie. Ta druga kobieta występuje w mini i dokonuje jakichś czarów, jakiegoś woodoo. Jest demoniczną, ciemnowłosą femme fatale. Film amerykański lub kanadyjski.

Redaktorka

Hm 'Wzgardzona'??

iza198444

Opis w ogóle nie pasuje do Wzgardzonej.

iza198444

Nie. Film, którego szukam jest przede wszystkim starszy.

Redaktorka

Proszę, skupcie się :) Trzy osoby, domek, zła kobieta, motyw zemsty (?), element nadprzyrodzony (?)

Redaktorka

Nadal nie mogę znaleźć. Thriller z lat 1990-2005. Domek na odludziu. Kobieta i mężczyzna. Pojawia się kobieta o złych zamiarach, uwodzi mężczyznę (?). Bliźniaczka, duch, sobowtór(?) Nie jest to film kl. B, choć nie wykluczone, że telewizyjny.

Redaktorka

Niestety, nadal szukam.

Redaktorka

A ten?
http://www.filmweb.pl/film/Lustro+zbrodni-2003-112991/descs

Esqu

Dzięki! Sprawdzę. Choć wydaje mi się, że ten mój był kameralny, bez wątków sensacyjnych.

Redaktorka

Właśnie myślę nad tym Twoim filmem i mam pustkę :C

Esqu

Nie, nie! Spoko! To może być ten! Dużo elementów się zgadza! Dzięki!