Chciałem napisać w temacie ,,Szukam filmu'' ale ,,w tym temacie można dodać maksymalnie 1000
odpowiedzi '' czyli sie nie da.
Witam. Od dawna już poszukuję filmu który oglądałem parę lat temu jak byłem mały.
Pamiętam że mój tata nagrał go nagrywarką DVD na dysk nie pamiętam dokładnie tytułu ale było to coś w
style wypadek na autostradzie czy jakoś tak napewno było słowo autostrada .. mimo że oglądałem go
bardzo dawno to pamiętam kikla takich faktów jednak nie trafiłem na niego przez przeglądanie stron
poświęconych szukanie filmów.
-- Dobra do rzeczy ---
Wytężając umysł przypomniałem sobie że głowną postacią był tam mężczyzna któremu drogę zajechała
kobieta (na 90 %) białą furgonetką i on póżniej zaczął ją prześladować. Wiem że miała 2 dzieci i
pamiętam jeszcze że albo ona albo ten facet był/a agentem nieruchomości i ktoś komuś pokazywał
mieszkanie i niezależnie czy mordera miał go kupic czy sprzedać tak kombinował aby zaatakować tą
kobietę (ona go nie widziała także nie wiedziała ze to on) I jeszcze jeden ważny fakt który pamiętam.
Kobieta któregoś ranka wsiadła do samochodu (chyba z dziećmi) a ten facet wcześniej pokombinowal jej
z elektryką że jak zamknęła drzwi to zasunęły się wszystkie szyby w jej aucie i na każde było napisne
sprayem ,,zginiesz albo już po tobie suko'' To był chyba taki ,,jednorazowy film'' który leciał na HBO a nie
udało mu sie nabrac rozgłosu i potem takie filmy trudno odnaleźć.
Ten film podobny jest do Terror Na Drodze coś w tym stylu
Może tego szukasz: http://www.filmweb.pl/film/W%C5%9Bciek%C5%82o%C5%9B%C4%87+na+drodze-1999-168291
A tu jest fragment: http://www.youtube.com/watch?v=fYfBVcBcNLM
Dokładnie tego szukałem !! Kurde chłopie niech Ci Bóg wynagrodzi. Nareszcie po tylu latach :D Jeeeeest
Pozdrawiam i Dzięki Dzięki i jeszcze raz Dzięki.
Ukłon ;)
Niestety nie będzie mi dane chyba go już obejrzeć a co dopiero pobrać bo śladu po nim nie ma w internecie ;(
Nawet na allegro szukałem żeby kupić ale nigdzie nic.. cholercia szkoda
Tylko nie chłopie. :P A film w najmniej spodziewanym momencie pewnie ktoś wrzuci na youtube. ;) Mam nadzieję, bo sama bym obejrzała.