Kiedys taki temat miałem u siebie na blogu (zresztą istnieje do dziś). Temat dotyczył Waszych odczuc po oglądnięciu tego filmu- podobał się, czy nie- i dlaczego. Mało osób sie wypowiedizało, a ja jestem ciekaw czy społeczność FilmWebu go potępia czy lubi....
Dlatego czekam na Wasze opinie.

amm_

To ja, jako autor tej wymiany zdań i opiń, zacznę:

Dla mnie film ten jest dość durny, humor prymitywny i aż żal było patrzeć na te parodie... Ale mimo to film mnie bawił. Wychodząc z kina nie miałem wcale poczucia straty kasy czy czasu- przeciwnie- dobrze się bawiłem i byłem zadowolony że na ten film poszedłem mimo licznych zniechęceń z wielu stron...

Krótko mówiąc- durna i prymitywna komedia, ale umiejąca rozbawić

amm_

To najlepsze określenie tej komedii - durna i prymitywna, ale umiejąca rozbawić. Zgadzam się w całej rozciągłości, nic dodać, nic ująć.

Paluch222

Widział ktoś wśród Was jeszcze ten film???
Jak tak, to zappraszam do podzielenia się swoją opinią :)

amm_

Tak,jest to film z cyklu"tak glupi,ze az smiszny",podobnie jak "Dude,where is my car" z Ashtonem Kutcherem :) Z tego powodu oba filmy przypadly mi do gustu,mozna sie posmiac,tak na luzie :)))

Zapraszam do odwiedzania mojego blogu i komentowania !! :)

Kortez

Dzięki za komentarzyk :)

Pzdr!!!

Zapraszam innych do skomentowania...

amm_

Niekotrzy tworcy uwazali ze ten film jest tak durny, ze sie nie przyznali sie nawet ze pracowali przy tym. Nie moge pdoac nazwiska bo to moj znajomy i prosil mnie o nie wygadanie :P. A film durnie śmieszny! :D