Co sądzicie o kontynuacji filmu Miś? Czy jest on zatytułowany Ryś czy Rysio? Zdaję sobie sprawę że zapewne nikt go nie obejrzał ale co sądzicie o samym pomyśle kontynuacji?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
sylwia_86

zatytuowany jest "Ryś" ale co z tego będzie to się "w praniu zobaczy"..

ja osobiście mam pewne OBAWY o ten film..

no ale....

poczekamy zobaczymy

mikesz

ps: na pewno nie będzie to "TEN MIŚ"

mikesz

A no właśnie, mimo że główna rola przypada podobnie jak w pierwszej części Tymowi to i tak obawiam się wielkij klapy, i wydaje mi się że większość ludzi będzie oglądać ten film z negatywnym nastawieniem. Po co ruszać takie niekomercyjne i naprawdę śmieszne kino?

sylwia_86

Nie mów do mnie misiu, mów do mnie tygrysie, mów do mnie tygrysie...i oto tak powinni zatytułować tą kolejną część;) A poważnie to zobaczymy - sam jestem ciekaw! Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
mikesz

ciekawe jak to będzie wyglądać.. ale nie spodziewam się raczej niczego wielkiego.. oby nie "położyli" tego filmu ;]

sylwia_86

Zwiastun fatalny.Humor i kwestie wypowiadane przez tzw. gwiazdy naszej kinematografii to porażka.Z "Misiem" niewiele ma to wspólnego.Jeżeli cały film będzie wyglądał podobnie-ja dziękuję.

Wicked_75

No i chyba na to trzeba się nastawić :/

sylwia_86

Ja osobiście wole te starsze komedie, za obecnymi nie przepadam ;) no cóż zobaczmy jak im to wyjdzie Miś był bardzo dobry ale czy jego brat Ryś będzie równie dobry hmmm

sea

To się nie uda a napewno nie będzie tak dobre ja I część.
Nie te czasy, nie to poczucie humoru, nie ci ludzie.
Ale ... zobaczymy.

sylwia_86

Pomyłka to byl Rychu czyli ja ;)

użytkownik usunięty
sylwia_86

Ździsiu

no jeden spoko na filmwebie obywatel - popieram i głosuję na ciebie. i nie zapomne zagłosować na wyborach ;*

sylwia_86

Miś to był Coś a nawet Ktoś,ale Ryś to takie g---no że szkoda gadać,to takie same coś jak Francuski podobno numer czy coś.Żałuje że starałem się zrozumieć oco reżyserowi tak naprawdę chodziło,czy oto żeby zarobić na rozgłosie czy wyrazić swoje pijackie zwidy?

sylwia_86

Miś to był Coś a nawet Ktoś,ale Ryś to takie g---no że szkoda gadać,to takie same coś jak Francuski podobno numer czy coś.Żałuje że starałem się zrozumieć oco reżyserowi tak naprawdę chodziło,czy oto żeby zarobić na rozgłosie czy wyrazić swoje pijackie zwidy?