Co sądzicie o kontynuacji filmu Miś? Czy jest on zatytułowany Ryś czy Rysio? Zdaję sobie sprawę że zapewne nikt go nie obejrzał ale co sądzicie o samym pomyśle kontynuacji?
zatytuowany jest "Ryś" ale co z tego będzie to się "w praniu zobaczy"..
ja osobiście mam pewne OBAWY o ten film..
no ale....
poczekamy zobaczymy
A no właśnie, mimo że główna rola przypada podobnie jak w pierwszej części Tymowi to i tak obawiam się wielkij klapy, i wydaje mi się że większość ludzi będzie oglądać ten film z negatywnym nastawieniem. Po co ruszać takie niekomercyjne i naprawdę śmieszne kino?
Nie mów do mnie misiu, mów do mnie tygrysie, mów do mnie tygrysie...i oto tak powinni zatytułować tą kolejną część;) A poważnie to zobaczymy - sam jestem ciekaw! Pozdrawiam!
ciekawe jak to będzie wyglądać.. ale nie spodziewam się raczej niczego wielkiego.. oby nie "położyli" tego filmu ;]
Zwiastun fatalny.Humor i kwestie wypowiadane przez tzw. gwiazdy naszej kinematografii to porażka.Z "Misiem" niewiele ma to wspólnego.Jeżeli cały film będzie wyglądał podobnie-ja dziękuję.
Ja osobiście wole te starsze komedie, za obecnymi nie przepadam ;) no cóż zobaczmy jak im to wyjdzie Miś był bardzo dobry ale czy jego brat Ryś będzie równie dobry hmmm
To się nie uda a napewno nie będzie tak dobre ja I część.
Nie te czasy, nie to poczucie humoru, nie ci ludzie.
Ale ... zobaczymy.
no jeden spoko na filmwebie obywatel - popieram i głosuję na ciebie. i nie zapomne zagłosować na wyborach ;*
Miś to był Coś a nawet Ktoś,ale Ryś to takie g---no że szkoda gadać,to takie same coś jak Francuski podobno numer czy coś.Żałuje że starałem się zrozumieć oco reżyserowi tak naprawdę chodziło,czy oto żeby zarobić na rozgłosie czy wyrazić swoje pijackie zwidy?