Witam, poszukuje filmu.

Był on o kobiecie która została porwana w raz z jej synem. Okazało się, że jej mąż jest przestępcą przez co została porwana. Ci co ją porwali kazali jej przesłuchiwać kasety by znaleźć sygnały jakie używał jej mąż. Była przetrzymywana w jakimś magazynie czy coś ale w osobnym pokoju niz jej syn. W czasie filmu jeden z porywaczy został zabity ponieważ chciał ją zgwałcić. Poźniej kobieta z tych kaset dowiedziała się cennych informacji przez co mogła porywaczom z konta jej męża przelać 44 miliony. Pamiętam ze jeden z porywaczy miał chyba na imie alex ale nie jestem pewna. I pewnego dnia przyszli jego współpracownicy i zleceniodawcy i kobieta która tym wszystkim zarządzała chciała ją zabić gdy nagle zjawił się jej mąż i wszystkich pozabijał. Chciał ją uratować i powiedzieć ze to co o nim mowili to nie prawda ale jej sie przypomnialo ze to konto co on zalozyl bylo zalozone w dzien ich slubu na nia. I on coś chyba chcial jej zrobic ale okazało sie ze jeden z porywaczy ten alex jeszcze zyl i go zastrzelil.

POMOCY!!!! Co to za film bo nie pamiętam tytułu.

badi800

The Betrayed

marionat

niestety ale to nie ten film. Dziękuję :)

anielka129503

A to Ty jesteś autorką tego tematu, tylko założyłaś go na innym koncie, czy Ci się posty pomyliły? Bo się pogubiłam ;)

marionat

nie ogarniam troszkę tej strony po prostu założyłam konto i opisałam film którego szukam,. :)

anielka129503

ile masz kont na filmwebie? bo jeśli jedno i założyłaś temat z opisem filmu którego szukasz na koncie anielka129503 to co masz wspólnego z użytkownikiem badi800- autorem tego tematu?