Witam, szukam tytułu filmu którego widziałem kiedyś fragment. Jedyne co pamiętam to to że początkowa akcja
działa się w jakimś podwodnym laboratorium chyba na terenie Rosji, badano tam jakąś bakterie, doszło do
incydentu i wszystkich tam zalano. Potem akcja przenosi się kilka lat później, był tam chłopiec którego ojciec
prawdopodobnie był w tym laboratorium.
Wiem że to mało informacji ale byłbym wdzięczny za każdą propozycję :)

mortimer1600

Fabuła trochę przypomina film Biały Labirynt http://www.filmweb.pl/film/Bia%C5%82y+labirynt-1997-12, chociaż opis na filmwebie tego nie wykazuje.

Czy ten chłopiec na coś chorował? W tym filmie powyżej, to chłopiec miał ojca pracującego w laboratorium i tam rzeczywiście był jakiś wirus, który później przeszedł na chłopca i miał on jakieś lęki. Nie wiem. Może więcej coś o fabule napiszesz

charlienes

Chodzi o to że nic więcej nie pamiętam, to są takie jakby przebłyski a wiem że ten film mnie zainteresuje i chce go obejrzeć. Niestety Biały Labirynt to nie to.

charlienes

To chyba nie to. Pamiętam urywki poszukiwanego filmu, to chyba był jakiś niskobudżetowy film akcji. Coś badali, wypuścili, żołnierze rozstrzelali naukowców i zalali cały kompleks. Syn naukowca przeżył, chyba zdołał uciec bo kule go nie dosięgły. Potem ktoś w tym zatopionym kompleksie czegoś szukał po latach... Tyle mi świta tylko.

Valdoraptor23

Duże prawdopodobieństwo że to może być ten film, jeśli ktoś zna tytuł to bardzo proszę o pomoc!