Witam, szukam tytułu filmu którego widziałem kiedyś fragment. Jedyne co pamiętam to to że początkowa akcja
działa się w jakimś podwodnym laboratorium chyba na terenie Rosji, badano tam jakąś bakterie, doszło do
incydentu i wszystkich tam zalano. Potem akcja przenosi się kilka lat później, był tam chłopiec którego ojciec
prawdopodobnie był w tym laboratorium.
Wiem że to mało informacji ale byłbym wdzięczny za każdą propozycję :)
Fabuła trochę przypomina film Biały Labirynt http://www.filmweb.pl/film/Bia%C5%82y+labirynt-1997-12, chociaż opis na filmwebie tego nie wykazuje.
Czy ten chłopiec na coś chorował? W tym filmie powyżej, to chłopiec miał ojca pracującego w laboratorium i tam rzeczywiście był jakiś wirus, który później przeszedł na chłopca i miał on jakieś lęki. Nie wiem. Może więcej coś o fabule napiszesz
Chodzi o to że nic więcej nie pamiętam, to są takie jakby przebłyski a wiem że ten film mnie zainteresuje i chce go obejrzeć. Niestety Biały Labirynt to nie to.
To chyba nie to. Pamiętam urywki poszukiwanego filmu, to chyba był jakiś niskobudżetowy film akcji. Coś badali, wypuścili, żołnierze rozstrzelali naukowców i zalali cały kompleks. Syn naukowca przeżył, chyba zdołał uciec bo kule go nie dosięgły. Potem ktoś w tym zatopionym kompleksie czegoś szukał po latach... Tyle mi świta tylko.