Film oglądałam rok temu w TV ale już od połowy, kobieta nie za młoda znana aktorka nie znam nazwiska blondyna włosy za ramiona podobna do Meryl Streep, traci pamięć dlaczego i jak nie wiem??? jest bogata mieszka w bogatej dzielnicy, jakimś cudem jest z nią facet, który podaje się za jej męża lub kogoś bliskiego. Ona nie wie komu zaufać bo nikogo nie rozpoznaje, pamiętam że jest wieczór i ona siedzi z kimś nad jakąś wodą przy stoliku piją wino lub szampana, tańczą gra muzyka. Końcowa scena jest w biurze lub gabinecie jakiegoś lekarza który ją leczył tu starszy facet. Dochodzi do bójki ona ma pistolet, w pokoju lub gabinecie pojawia się właśnie ów lekarz i facet z którym ona jest. Lekarz każe jej zabić faceta, facet z kolei każe jej zabić lekarza, ona jest zdezorientowana do kogo ma strzelać? Chyba zabija tego lekarza ale czy na pewno nie wiem? Już dodaję nie jest to film Twarze w tłumie.
Przypomniała mi się scena jak pod jej dom zajedzie samochód, i ona się waha czy wejść do niego czy nie? Kierowca ją przekonuje ze nie jest mordercą.
Jest taki film "Skradziona tożsamość" z 1996 roku trochę podobny, ale to chyba nie to. No i jest to film telewizyjny.
Nadal nie to, tam gra aktorka nieco starsza wiek około 50 lat blond długie włosy, wiek Meryl Streep.
Jest jeszcze "Umrzeć powtórnie" z Emmą Thomson, ciekawy film ale też chyba nie ten, a może? Też mi się już mieszają filmy.
Kojarzy mi się scena, tylko nie wiem, czy na pewno z tego filmu, że ten mąż przywozi ją do ich domu i ona oczywiście nic nie poznaje. Natomiast przed domem jest droga, taka trochę pod górkę a po drugiej stronie drogi jest jakaś skarpa w dół. I coś mi się kojarzy, że tam było coś, czego ona miała nie zobaczyć. Niestety kojarzę tylko ogólny zarys.
Bingo to ten film ale co dalej? Jak nazywa się ta aktorka? Bardzo podobna do Meryl Streep. W tym filmie ma może z 40-50 lat.
na 100% lata 2000-2006 pamiętam tę aktorkę z masy filmów, a z tego filmu co szukam miała na sobie spodnie i białą bluzę.
Przejrzałem jeszcze różne aktorki, ale nic nie trafiłem. Czy jesteś pewna, że dobrze pamiętasz tą aktorkę? Po drugie nie jestem pewien, czy nie był to jednak film telewizyjny, z mniej znanymi aktorami.