Mam dla wszystkich oglądaczy filmów przestrogę ,NIE OGLĄDAJCIE "BOOGEYMAN'A",STRASZNA........ .............................. .............................. .....................
............SZMIRA!!!myślałem ,że po "klątwie" nikt nie omieli się wymyśleć czegoś gorszego -a jednak.Z reszta co się dziwić, ten sam producent.Ten sam schemat jak wszędzie,marna muzyka film ma klimat przez 5 miniut potem go drastycznie traci.Zaczyna sie tak jak setki innych horrorów i kończy podobnie, a końcówka pozbawiona jest wedłóg mnie wszelkiego napięcia.
Cóż NIE POLECAM!!!
jUŻ lepiej obejrzeć poraz 20-ty "sin city"
Klątwa faktycznie była średnia, ale "Boogeyman" wcale taki zły nie jest. Film podobał mi się i powiem więcej ma swój klimat i przesłanie. Nie zalicza się napewno do perełek ale taką ocenę to można dać tylko "Sin City"
SORRY napewno kazdy ma swoje zdanie, klimat mooooooooooooże i był ale to jedyny plusik na koncie tego filmu.przesłanie???
jakie przesłanie ???
może i chodziła ci o to żeby nie osądzać człowieka po wyglądzie?
może chodziło ci o to że tak naprawde to nie ma co sie bać ciemności( bo nie ma ,napewnoja sie takiej baby jagi nie bałem)?
Cieszy mnie tylko ,że masz takie same zdanie na temat Sin City"
pozdro
ja bylam w kinie na boogeymanie :] nie bylo tak zle, kilka razy sie przestraszylam, koniec do bani :P ale ze az tak bardzo wszystkich przestrzegac przed tym filmem ;)
może faktorycznie zle zatytuowałem ten wpis,macie prawo obejrzeć i sie zawieśc, po to się przecież oglada filmy żeby się spodobały lub nie , każdy ma swój gust , ja to rozumie
pozdro
słyszałem od koleżanki że kicha ...... pół filmu gościu boi się że coś ze szafy wyskoczy.... ja napewno jej posłucham i ciebie i nie będe oglądał pozdro!!!!! coraz większą kiche teraz z filmami odpieprzają .... przereklamowane rzeczy a do tego moze 1 lub 2 momenty fajne w filmie narka
Ostatnio wszystkie horrory to schematyczne syfy,odgrzewane stare motywy i to w sposob doomagajacy sie conajmniej KLĄTWY ;) BOOGEYMAN to szmira jakich mało,oglądałem i płakałem...z rozpaczy czego ta komercja nie wymyśli :/
Byłem na maratonie, w czasie którego pokazywali i Klątwę i Boogeyman'a. Muszę stwierdzić, że ten drugi faktycznie był beznadziejny. Jadnak debilizmu Klątwy nie przebije żaden film.