data:2005-03-23 12:32:51.0
stan:NIE zaakceptowany
użytkownik:
sprawdzony:2005-06-20 19:15:34.0
punkty: 0
komentarz:za długie :)
osoba ewaluacyjna:Dragon Lee

Dr Zorba zapisał swój dom w testamencie siostrzeńcowi-bankrutowi. Ten nie wie jednak, że w budynku kryje się nie tylko ogromny skarb, ale i trzynaście duchów, które można zobaczyć tylko przez specjalne okulary.

Sami powiedzcie czy to jest za długie czy Ta Osoba naprawde się na mnie uwzieła składam reklamacje :(

Piotr8211

Widzę, że nie zrozumiałeś komentarza. Napisałem "Za długie:) „ ironicznie wstawiając na dodatek buźkę. Napisałeś 2 zdania i chcesz żebym zaakceptował je. Nie ośmieszaj mnie ani siebie.

BLUE_DRAGON

A poza tym to Ty nie rób cyrków i składaj reklamację na blogu weryfikatora, a nie na forum. Ech... szkoda słów.

BLUE_DRAGON

Wiesz co Jesteś śmieszny i sądze że w tej opcji się mylisz bo mam mniejsze opisy i zaakceptowane a Ty wymyslasz tu jakieś cyrki na 15 jak nie więcej rzeczy zaakceptowałes mi góra 2 zawsze coś wymyślasz jestem ciekaw co na to inni weryfilatorzy bo ja sie z Tobą nie zgadzam

Piotr8211

. DŁUGOŚĆ OPISU: opis musi charakteryzować się odpowiednią długością. Nie może być zbyt krótki (1-2 zdania), nie może zbyt długi (np. na 500 słów – to domena recenzji). W przypadku rzadkich, niepopularnych opisów będą akceptowane opisy krótkie. Oczywiście, opis musi być napisany dobrym stylem – ma się go przede wszystkim dobrze czytać. Błędy ortograficzne, brak polskich liter, spacji po znakach interpunkcyjnych, WYŁĄCZNIE WIELKIE LITERY – dyskwalifikują opis.

Piotr8211

A ja uważam, że wogóle nie powinieneś startować z takim opisem bo to wstyd. Ludzie piszą rozbudowane recenzje, a ty chcesz punkty za dwa zdania.
Załosne....

Piotr8211

nie ogladalem tego filmu, wiec niestety nie jestem w stanie ocenic jakosci odrzuconego opisu.

jednak przy filmie znajduje sie 10 sztuk, niemal wszystkie bardziej rozbudowane (ale czy lepsze nie jestem w stanie stwierdzic z wyzej wymienionego powodu), dlatego tez jestem moge zrozumiec decyzje weryfikatora, ktory odrzucil ten opis.

uwazam, ze w takiej sytuacji powinienes poprawic troche swoj opis / rozbudowac go i zglosic Dragonowi do ponownego sprawdzenia.