Hmm.. zastanawiam sie na co pojsc do kina, zeby bylo slodko i romantycznie. Ewentualnie, co sciagnac do domciu :) Macie jakies propozycje?

rosee_3

Polecam "Pamięć złotej rybki".Romantyczna komedia,ale żadne przesadne słodkości.ZAbawna,energiczna-s podoba się obu płciom.

rosee_3

Na słodko i romantycznie to ja co polecam "Kontrolerów", ja wyszłam na miękkich nogach, chociaż byłam sama.
Właściwie trochę jest mrocznie i ludzie giną, ale Miś jest słodki, a romantycznie jest w stopniu jak najbardziej.

rosee_3

Hmmm... romantyzm jest pojęciem względnym. Ja jak chce spędzić romantyczny wieczór w towarzystwie mojej lubej to ide na film który jest coś wart ("Czas apokalipsy", "Kill Bill", "Old Boy", "The Ring" itp.).
Ale ostrzegam!!!
Nie każda laska jak ją weźmiesz na któryś z wyżej wymienionych będzie szczęśliwa :). Także za ewentualne skutki takiej randki nie ponoszę odpowiedzialności :)

rosee_3

A nie lepiej pojechać do Wadowic na kremówki.

rosee_3

Jak film we dwoje to polecam wspaniale francuskie kino romansu
`Moje noce....` z Sophie Marceau
http://www.filmweb.pl/Moje,noce,s%b1,pi%eakniejsze,ni%bf,wasze,dni,%281989%29,o, filmie,Film,id=7681 [www.filmweb.pl/Moje,noc ...]

lub `Kobieta i Mezczyzna`
http://www.filmweb.pl/Film?id=32455 [www.filmweb.pl/Film?id= ...]
z Valérie Lagrange,

Przepiekne , romantyczne i bardzo ciekawe.

pozdrawiam

rosee_3

Na romansach raczej się nie znam (nie licząc komedii romantycznych, bo to zupełnie inna konwencja). Ale mogę powiedzieć, że najlepszy film z tego gatunku jaki widziałem to "Bodyguard". Uważam, że jest w nim wszytko to, czego można szukać sięgając po film na romantyczny wieczór:)

rosee_3

"EFEKT MOTYLA" jak jeszcze nie widzialas to żałuj i czym prędzej leć do wypożyczalni........pozdro

rosee_3

Ja polecam "Notebook,the" piękny film , pełen uczuć , ale nie jest przesadnie słodki i lukrowaty, poprostu takiej miłości każdy sobie życzy sam . Polski tytuł to "Pamiętnik".Miłego oglądania:)

rosee_3

Ja polecam super komedie romantyczna Something Gotta Give z Jackiem Nicolsonem . Film rewelka- milosc, amorki, i do tego super pasujacy humor.