Uwielbiam trhrilery i horrory oparte na faktach autentycznych, ta świadomość potęguje moje zainteresowanie innym obliczem naszego świata. Np. film "PRZEPOWIEDNIA" z Richardem Gere jest niesamowity, po jego obejżeniu dociera do widza, że nie zna nawet połowy stworzeń żyjących na tej ziemi i że nie jest usytuowany na najwyższym stopniu ewolucji. A jaki jest twój typ?

ewesa666

Jeżeli chodzi o horrory na faktach to : Amityville oraz Teksańska masakra piłą mechaniczną

ewesa666

Widziałam ''TEKSAŃSKĄ MASARKRĘ" jest naprawdę niesamowity

ewesa666

FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO FARGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! najlepszy film na faktach jaki widzialem (troche kryminalny troche thriller troche czarna komedia ) super scenariusz braci coen

ewesa666

szkoda ze te Amitiville i Masakra..to filmy ktore tak naprawde nie sa do konca oparte na faktach np. w Masakrze piła mechaniczna tylko postac glownego bohatrea jest prawdziwa..chodzi tylko o to ze mial maske ze skory ludzkiej jak jais tam morderca a reszta to bajka..chyba nie ma horroru opartego na faktach przykro mi:(

ewesa666

Sorry, ale nie ma czegoś takiego jak "fakt autentyczny". Przemyśl to.

Duże wrażenie robiło Blair Witch Project gdy nie była znana cała prawda o powstaniu tego obrazu (BTW gdy zna się prawdę i tak robi wrażenie).