W książce pojawi się ponownie Fleur Delacour Harry będzie zadowolony ze swoich wyników z sumów ( zaskakująca ocena z eliksirów) Hermiona beędzie miała 11 wybitnych dowiemy się kim zostanie w przyszłości Draco Malfoy pojawi się Marta Zgredek Mróżka i inne skrzaty zginie ktoś z trójki głownych bohaterów

Duszek

Kto zginie?? ...........napewno Hermiona.
Jestem ciekawa chociez HP w ogole mnie nie interesuje. Ale widzialam na komputerze dwie czesci takze KTO ZGINIE??

mojelvis

a ja wolę żeby zginął kto inny bo Hermionę za bardzo lubię ale ciekawe czy Poesy znowu zagra Fleur w 6 cz. filmu

Duszek

Może jak się pospieszą z tłumaczeniem do książka w polsce będzie wcześniej

Duszek

a zginie dumbledore prosze panstwa, zabity przez snape'a

dondziorex

premiera 6 tomu bedzie 28 stycznia 2006 roku. a i jakos nie wieze zeby zginal ktos z glownych bohaterow

Duszek

i zapraszam na prorok.pl ;]] tam mozna sobie poczytac artykuly i dowiedziec sie cos na forum od tych, ktorzy juz przeczytali ;]

dondziorex

no dobra ale to że Fleur się pojawia powraca marta i skrzaty Harry zdaje prawie wszystkie sumy ( oprucz historii magii i wróżbiarstwa)
i z eliksirów ma bardzo dobrą ocenę Fleur ma się żenić

PS Po co pisałeś że dumbledor zginie teraz czytanie książki nie będzie ciekawe

Duszek

no i oczywiście Hermiona beędzie miała 11 wybitnych dowiemy się kim zostanie w przyszłości Draco Malfoy

Duszek

Fleur Delacour wychodzi za mąż za Billyego- brata Rona. No tak i Dumbledore adios...ja jużmam 6 część ale moim zdaniem nudnie się zapowiada.

lady_akira

No to już wszyscy wiedzą kto zginie :/ teraz książka będzie jeszcze bardziej nieprzewidywalna :D

Duszek

wrr, to jesli nie chcesz wiedziec, to nie musisz czytac, tego co tu piszemy. jest temat i jesli ktos chce sie dowiedziec co bedzie w 6 tomie, to wchodzi, a ajke nie to nie koniec. problem ?

dondziorex

PS: i sam zacząłes ten temat, i ja jestem female, a nie male ;D

dondziorex

A czy to prawda że 6 jest krótsza od 5 czy znowu jakaś plotka

Duszek

napewno będzie krótsza !!