szukam 2 filmow :

1- Film oglądany w latach bodajże 90-99 moze starszy .
Film opowiada okolo 20 letnim cłopcu ktory zyje z ojciem w lesie ,zmarła mu matka . chłopiec chyba lekko upośledzony nie pamiętam dokładnie.
Ojciec gruby i charakterystyczny watek filu to : to ze ojciec zbierał zabite zwierzęta na drodze , poboczu chyba i własnie robił im nalezyty pochówek . film anglojęzyczny ... oglądałem tylko pare minut .

2- film bardzo stary ogladałem go w latach 1990-95 na VHS .
. Gatunek SF USA .
Film opowiada o grupce 3-5 osob chyba nie zwykłych ludzi z nie zwykłymi zdolnościami którzy uciekaja przed wojskiem ktore chce ich zabrac do specjalnej placowki badawczej by zbadac ich zdolnosci Cos jak Niezwykła czwórką ale chyba zupełnie inny jak ten tylko film bardzo stary moze z lat 60-90 pamietam chyba tylko 2 sceny opisze je był tam murzynek chyba w kombinezonie z kaskiem.chodził w tej scenie o to by przejsc dalej holem ktore blokowały zamkniete drzwi wiec tem murzynek zmiejszajac siebie do takich rozmiarów ze przeszedł przez dziurkę od klucza potem była jakas scena na pustyni klif chyba jak grupka uciekajac przed helikopterem wojskowym rzuca w wirnik kaskiem wiecej nie pamietam zapadł mi w pamiec szukałem go dosc długoi nic nie podchodziło dobrze pamietam murzynka przechodzacego przez dziurkę od klucza i ten kask lecacy w helikopter * . Pozdrawiam i dziekuje za czas .

kamilmalinowski942

1. http://www.filmweb.pl/film/Wszystkie+ma%C5%82e+zwierz%C4%85tka-1998-3782