Tematyka filmu sa rozbitkowie nie pamietam dokladnie tylulu filmu nie jest napewno nowy . Jest to film o rozbitkach na podkreslam pompowanej tratwie ratunkowej nie szalupie dokladnie nie pamietam ale chyba cala rodzina na tej tratwie walczyla o zycie i jakis motyw z zulwiem stary dobry film ale ni groma nie mogee sobie tytulu przypomiec a na 4un nikt jak narazie nioe wspominal o tym filmie .
z gory dzieki za pomoc

P_I

Byc może chodzi o ten film: http://www.filmweb.pl/film/Rozbitkowie-1992-34354 , oglądałam dawno i nie pamiętam zbyt dokładnie...

ika232

Nie niestety to nie ten film zaznaczylem ze rozbitkowie plyneli w nadmuchiwanym pontononie a dokladniej w takim szejsco albo osmiokontnym taka tratwa ratunkowa jak na samolotach pasazerskich mozliwe ze w motywie filmu byl wypadek samolotowy ale nie jestem pewny

ika232

Nie niestety to nie ten film w filmie wystepowal motyw osmokatnego pontonu ratunkowego z dachem mozliwe ze w motywie filmu byl jakis wypadek samolotowy bo z tym mi sie ta tratwa kojazy ale glowna akcja dzieje sie wlasnie ne tej samolotowej osmikatnej tratwie z dachem

ika232

nie nie to

P_I

Utkwil mi w pamieci ponton na kturym toczyla sie akcja filmu taki osmiokatny z pomaranczowym dachem .

NIE SZALUPA NIE TRATWA P O N T O N