myslalam ze zablysne i od razu po obejrzeniu filmu paparazzi wpisalam brakujacych aktorow. ale wspaniala osoba ktora mi to miala zaakceptowac zrobila to bagatela dopiero po tygodniu i wyobrazcie sobie ze obydwaj aktorzy zostali odrzuceni!!!! s_K_A_N_D_A_L. i bez sensu....

agulkaa

Bez sensu to są takie posty jak Twój, sorry. "bagatela dopiero po tygodniu"? I tak miałaś wielkie szczęście że tak szybko Ci sprawdzili materiał bo przeważnie czeka się miesiącami. To po pierwsze. Po drugie: czytaj FAQ! Po trzecie: nie zaszkodziłoby gdybyś zapoznała się również z archiwum forum bo tam już przynajmniej dziesiątki osób takich jak Ty żaliło się na zapracowanych weryfikatorów. Po czwarte: może powinnaś nieco popracować nad swoimi nerwami. Po piąte: zły dział! Z takimi tematami raczej idź do Portal Filmweb.pl Po szóste: przy odrzuconych materiałach zawsze powinno znajdować się uzasadnienie. Jeśli nadal uważasz że nie popełniłaś błędu ewentualnie możesz się chyba zgłosić do weryfikatora.
Sorry, że Cię trochę zaatakowałam tą odpowiedzią ale naprawdę te skargi i zażalenia bywają już irytujące.
Pozdrawiam

[hehe, "bagatela dopiero po tygodniu"...?!]

fredka

heheheh smieszna jestes.piszesz ze powinnam popracowac nad nerwami a widze ze ty tez nie za bardzo nad nimi panujesz skoro taki post cie zirytowal..wielka pani "ktora irytuja juz takie posty" a kto ty niby jestes...a moj post napisalalm pod wplywem chwili bez zagladania na inne."po drugie" to nie siedze na tej stronie tak czesto jak niektorzy bo mam co innego lepszego do roboty,wiec to ze nie przeczytalam wszystkich topikow i FAQ to juz inna sprawa!!

agulkaa

jak to jest, że zawsze najgłośniej krzyczą ci, którzy mają "0" na koncie, dodają głupoty i jak są one odwalane uważają to za skandal?

agulkaa

Szanowna Miła Pani!
Gratuluje kultury, jestem pod wrażeniem! Ja Ci w miarę grzecznie radzę, jak powinnaś się zachowywać i nawet Cię przeprosiłam na końcu! Choć teraz nie wiem za co, pff... A Ty mi teraz wyjeżdżasz z jakimiś głupotami.
Pod wpływem chwili na forum takim jak to raczej się nie pisze bo się zaśmieca. Następna sprawa to że przeważnie jest taka zasada - zanim napiszesz posta zapoznaj się ze zwyczajami panującymi na forum, a FAQ to już podstawa.
Nikogo nie będę przepędzać z Filmweb'u bo nie mam takiego prawa, ale jeśli tak Cię zdenerwowała "ta strona" to może powinnaś się zastanowić nad tym. Mnie irytują od czasu do czasu niektóre wypowiedzi, ale to mi nie przeszkadza w tym żeby poczytać lub coś napisać na temat filmów itp.
Fakt, mój błąd że wogóle Ci odpowiedziałam za pierwszym razem...
Trzymaj się...

fredka

moze i mnie przeprsilas ale najechalas tez na mnie rowno nie mowiac o wysmiewaniu..moze to moj blad ze nie przeczytalam w jakim czasie dostane akceptacje ale czy moglabys mi wytlumaczyc skoro juz ze mna rozmawiasz:)) dlaczego odrzucili moich aktorow skoro byly na 100% dobrze wpisani..nie rozumiem to w jaki sposob mam zdobyc punkty? i nie byc z "0" jak napisala ta osoba powyzej..teraz wchodze na te strone z filmem i sa wpisani ci aktorzy ale jak sadze nie ode mnie!!to jest dla mnie bez sensu..a niekoniecznie ta strona..a co do zasmiecania to raczej akzdyma prawo cos napisac i nie bede patrzyla czy zasmiecam czy nie... pzrepraszam jesli za bardzo na ciebie najechalam..pozdrawiam

agulkaa

Tak jak napisała Dilana - powinno być uzasadnienie, co do odrzuconego materiału. A jak nie ma to udaj się z tym do weryfiaktora, który to odrzucił.
Tak na marginesie - obsada jest na ogół weryfikowana na końcu i czas oczekiwania jest liczony w miesiącach.
Pozdr.

MacManus

nie znalazlam zadnego uzasadnienia a moze nie umiem znalezc.fajnie ze jak ktos sie nie zna to od razu jet obrzucany..wlasnie za to kocham Polske..ale tak jest na kazdym forum wiec sie nie przejmuje!!

ale dziekuje za odpowiedzi na pewno sie zastosuje

agulkaa

Na swojej stronie w dziale Aktywność -) Dodane filmy odnajdujesz nie zaakceptowany materiał, klikasz na link i powinien tam być komentarz no i osoba ewaluacyjna do której ewentualnie możesz się zgłosić jeśli masz do tego podstawy ;)
Pozdrawiam i powodzenia

agulkaa

ooooo - no nie, koniec robienia z siebie ofiary!!! dosc!

prosze - oto odrzucone materialy i tak sie sklada, ze przeze mnie:
http://www.filmweb.pl/FilmUpdate?id=95239&contrib.id=600838 [www.filmweb.pl/FilmUpda ...]
http://www.filmweb.pl/FilmUpdate?id=95239&contrib.id=600844 [www.filmweb.pl/FilmUpda ...]

agulkaa

Hmm, no ok, myślę że już wszystko wyjaśnione między nami...
Nie wiem, ale mam przeczucie że mogłaś źródła nie podać. Innego powodu przy obsadzie jakoś nie widzę. A reszta została już napisana ;)
Pozdrawiam

agulkaa

z drugiej strony jak Cię ta strona denerwuje to możesz na nią nie wchodzić. Twoja obecność tu nie jest przymusowa.

MobsterPL

dziekuje za przyzwoleniewlasnie tego mi bylo trzeba...

agulkaa

do Xzar

to nie jest robienie z siebie ofiary tylko jakby bylo normalne wytlumaczenie dlaczego nie zostaly zaakceptowane moje wiadomosci to nic nienapisalabym, a nie: "juz sa" co juz sa? heheheh !!co to za komentarz!! to wszystko jest dla ludzi a nie ty zdawkowo odpowiadasz z wielka łaską ze "juz sa"....wiesz ze niektorzy sa tu od nie dawna i nie znaja sie na wszystkim..no tak jak pan i wladca sie na wszystkim zna to wszyscy tez przeciez powinni!!hehehe a zreeszta to wolny i kraj i moglam napisac co chcialam!!!!!!!!!!

agulkaa

Nie piszemy długich komentarzy, szkoda czasu, bo materiału w kolejkach jest bardzo dużo. Teraz już wiesz gdzie zerknąć, jeśli mateiał został odrzucony. Jest tam podany nick weryfikatora, zgłoś się do niego i on Ci wytłumaczy dlaczego. Przede wszystkim poczytaj faq (jest w zakładce społeczność), bo wszystkie twoje uwagi wiążą się z jego nieznajomością. Jak przeczytasz, to wiele zrozumiesz np., że postacie piszemy z dużych liter.
Powodzenia na przyszłość.

agulkaa

Jeżeli materiały już są, to co tu więcej pisać. Dlaczego niby weryfikator ma się tłumaczyć z twojego niedopatrzenia. Za nim coś dodasz to zobacz czy nie czeka już taki sam materiał na zweryfikowanie. Ale nawet gdyby nie było tych osób przy tym filmie, to podejżewam, że i tak by ci to odwalili. Powód? Brak źródła, które jest podstawą. Ach dziewczyno.... nie zachowuj się tak jakbyś tylko ty istniała na FilmWebie. Nie masz poważniejszych problemów? Człowieku zastanów się co ty piszesz! A jeżeli nie znasz się na wszystkim to pytaj, ale z pokorą, a nie pretensjami, bo z takim podejściem jak twoje nikt ci nie pomoże, wręcz przeciwnie - "pojadą" cię równo, tak jak teraz to robią.

Pamiętaj! POKORA i GRZECZNOŚĆ to podstawa :)

MobsterPL

Zwariowałaś?? Po tygodniu to i tak nie dużo. Na sprawdzenie materiału czeka się nawet po kilka miesięcy! I jak ktoś już tu wspomiał odrzucili Ci pewnie z powodu braku internetowego źródła.

agulkaa

W ogóle nie wiem, o czym tu dyskutować!? Jeżeli aktorzy przy danym filmie już są, to nie ma sensu dodawać ich ponownie. O braku źródła i małych literach już nie wspomnę, bo to przecież błędy oczywiste. Zastanawiam się, jak można nie zrozumieć komentarza 'już są'? Od razu wiadomo, o co chodzi. No cóż.

agulkaa

kurdę!! jak sie zdenerwujecie, to policzcie do 10 i po kłopocie ;] po co se nerwy szarpać ? Bezsensowny temat, zakończmy to ;D

dondziorex

heheeh ale wzbudzilam sensacje!!!po raz pierwszy cos wpislam i okazuje sie ze ludzie sa jescze "lepsi" niz ja! hahahah. zachowujecie sie tak jakbym to was obrazila i najezdzacie na mnie:)) to tylko strona..tak ja powinnam wylzowac i sie nie denrwowac z byle powodu tak samo wy nie piwinniscie sobie szarpac nerwow heheheh

agulkaa

Hej! Wiesz ja też dodaję do filmwebu, i to dużo,a mam tylko trzy punkty i z weryfikacją czekam już od marca. Ale wiesz, że inni też dodają do filmwebu? I to na pewno jest dużo osób, więc z tym "bagatela dopiero po tygodniu" to wyskoczyłaś ja Filip z Konopii. A jeśli nie napisałaś źródła? Gdybyś ty napisała dobrze to na pewno by ci to uznali.Pozdrówki for all.

Ms_Pink

Ludzie! Już wystarczy! Sprawa się wyjaśniła, agulkaa chciała dodać do obsady osoby które już tam były, nie chodziło o brak źródła! Ile osób jeszcze będzie tłumaczyło jak długo trwa weryfikacja? Agulkaa jest nowa i już została uświadomiona że trwa to kilka miesięcy...
Więc spokojnie, sprawa zakończona.
Pozdrawiam