Telewizja regionalna emitowała niegdyś film o lekarzu który pomógł zamachowcowi na prezydenta Lincolna i za karę lekarz został skazany za współudział i zesłany do więzienia ciężkiego. Czy ktoś może pamięta tytuł tego filmu ?
Szukam tytułu filmu katastroficzny o mezczyznie ktory jedzie przez cale stany wraz z napotkana dziewczynka wim ze na koncu giną z ta dziewczynka sa na jakies imprezie na basenie on ja uwalnia bo chcieli ja zabic prosze o pomoc
Znowu opis z innego forum - ktoś oglądał to niedawno, film może być 2000+ raczej. Prawdopodobnie amerykański.
Zwariowana dziewczyna i jej równie pokręcony chłopak są narkomanami. Film był bardzo brutalny, w pewnym momencie chłopak strzela do jej brata. Generalnie było to tak, że brat próbuje zabić chłopaka za to,...
Nie pamiętam tytułu. Pomocy.
Kobieta narkomanka. Jej syn zaginał. Jej kolega z grupy wsparcia proponuje jej rytuał, który ma przywołać jej syna. Pojawia się demon i chce ją zabić.
Pamięta ktoś tytuł? Dziękuję
Pamiętam tylko, że scena działa się w nocy na odludziu, możliwe że blisko małego lasku. Pare osób stało przed kamperem gdy nagle otoczyli ich ludzie (możliwe, że jakieś stwory/wampiry) na motocyklach. Przycisnęli ich do ziemi i zrobili duży okrąg, po czym po kolei zaczęli wszystkich torturować/zabijać. Chyba dwójka z...
więcejSzczerze, to odechciewa mi się oceniania filmów, skoro co trzeci oceniany tytuł po chwili widnieje jako nieoceniony. Nie wiem o co tu chodzi, ale wygląda jak manipulacja ocenami.
Zacznę od tego, że nie wiem czy to był film czy serial, obstawiam to pierwsze.
Fabuła przypominał mi nieco 30 days a night, ale to nie było raczej to... Podobne było to, że grupa ludzi ugrzęzła w jakimś odległym miejscu, i w nocy byli atakowani przez... nie wiem, upiory, wampiry, diabła? Główny bohater był tam z żoną...
Szukam tytułów do 2 filmów, które kiedyś obejrzałem i zapadły mi w pamięci.
Byłbym wdzięczny, jeżeli ktoś będzie w stanie mi je przypomnieć :)
1 Film:
Pamiętam, że chłopak został porzucony w (wesołym miasteczku?) zapomniany, przez
rodziców i po latach już, jako dorosły mężczyzna postanawia ruszyć na...