Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam nazwy westernu chyba z nowszych o ojcu ktory wraca do zony a ta mu mowi ze jedno dziecko porwali indianie..dzieci jego nie wiedza chyba ze to jest ich ojciec..on postanawia uratowac dziecko i jedzie je szukac prosze o pomoc

Szukam australijskiego filmu
Oglądałem go w latach 90
Jakieś sledztwo
Pamiętam że był jakiś aborygen
Albo gliniarz albo cywil
Bandziory podłożyły bombę mu w samochodzie on cos wyczuł i uciekł potem nastapił wybuch
Żeby ukryć zwłoki specjalnie wzowiono jakąs budowę
Pamiętam że jakiś gościu co jezdził spychaczem...

więcej

Cześć szukam filmu dla młodzieży i dzieci mnie więcej z lat 90 tematyka filu działa się w domu gdzie byli włamywacze i chłopiec który siedział na strychu ze swoimi zabawkami jedyne co mi w pamięci utkwiło to jedna z jego zabawek a dokładnie to lalka w bawarskim męskim stroju ,która wydawała dźwięk nie wiem jak mam to...

więcej

Szukam nowszego westerny w którym wraca ojciec..dzieci nie wiedza ze to ich ojciec indianie porywaja mu dziecko lub dwa hehe a on jedzie ich ratowac mieszkaja dzieci z matka prosze o pomoc

Może być z lat 2000-2013, oglądany na ekino. cała akcja dzieje się w zimie, pada śnieg, do autobusu wsiada mężczyzna w kapturze młody i pomaga kobiecie wynieść wózek z dzieckiem, następnie strzela do wszystkich ludzi w nim siedzących i wysiada, tyle pamiętam.

Szukam kreskówki, którą ktoś opisał na innym forum. Fabuła opowiadała o grupie antropomorficznych zwierząt, które mieszkają w dużej, szerokiej chacie w Afryce, która mogła być przymocowana do drzewa. Jest tam lew, zebra i kilka innych zwierząt, które jeżdżą jeepem i czasami noszą kapelusze safari (lub hełmy). W jednym...

więcej

Czy ten film o wojnie japońsko-chińskiej jest tutaj może w bazie bo nie mogę go odszukać :w bazie Filmwebu: https://www.imdb.com/title/tt5371612/ ?

poda ktos jakies inne arcydziela koreańskie jak Death's Game

Pamiętam scenę odwiedzin cmentarza. Przy pewnym grobie zatrzymuje się chłopiec z rodziną, tłumaczą coś na temat pewnego nieboszczyka. Chłopak się pyta: "Umarł Pan (tu podał nazwisko) czy Pan Nieboszczyk?". Był też motyw z psem o imieniu Szatan, który umarł i była rozmowa o tym, czy szatan może leżeć na cmentarzu. A to...

więcej

Witam, od dawna poszukuje tytuł filmu, który przewinął mi się kilka lat wstecz. Fabuła toczyła się wokół mężczyzny, który poszukiwal samochodem swojej żony (Chyba zaginionej ale nie jestem pewien). W trakcie jazdy towarzyszyła mu kobieta. ( Chyba jego szwagierka). Jeżeli ktoś wie to będę wdzięczny za pomoc.