Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

CIEKAWA JESTEM CZY LUBICIE HORROR - MOŻE STWÓRZMY LISTĘ TYCH NAJSTRASZNIEJSZYCH. UMIEŚCIŁABYM TU NAPEWNO "STATEK WIDMO" "LŚNIENIE" "TEKSAŃSKĄ MASAKRĘ..." " DARKNESS FALLS '' I JESZCZE KILKA INNYCH! RÓWNIE STRASZNYCH....HIHIHIH

Jaki norror was naprawde poruszył...?
A jaki uważacie za strate czasu...?

dla mnie takim filmem jest "Vanilla Sky" no niby dobry ale nie wiem co czuję niedosyt czy przesyt??

Co tu robić mróz szaleje.Może jakiś filmik...? Cóż ogladnać aby było miło i ciepło?

jak mozna dodac nowy film do bazy?..........jestem niewtajemniczona:P

To jeden z najbardziej bezwartościowych obrazów filmowych ostatnich lat ? Tak.

Czesc! Wyjechalem ze Szczecina jak mialem 5 lat i mimo tego ze ogladalem Misia z 10 razy dalej wszystkiego nie rozumiem....

(1) Dlaczego Misiu-Rysiu zapoznal Irene?
(2) Dlaczego sie spytal kumpla ktory nagrywa filmy aby mu pomogl?

I ostatecznie:

(3) Dlaczego szukali sobowtora dla Ryska?

Serdeczne...

Cześć! Jestem tu nowy. Temat ten chciałbym poświecić podstawowym informacjom dotyczących tego portalu. Dla Was - weteranów moze to byc śmieszne, ale dla mnie to bardzo ważne! Z góry dziękuję za wyrozumiałość!

jak w temacie....
na ile horror to dla was wypalony gatunek, na ile potraficie się bawić przy tej hemretycznej formie kina?

Siemka, jestem tu nowa i nie zabrdzo wiem o co tu chodzi, jak tu można zdobyć punkty i wogole, mam nadzieje ze i wytlumaczycie? moikm ulubionym aktore jest Elijah Wood, a filmy Władca pierścieni i Hokus-pokus, Pozdroffki for @ll