bardzo was prosze ogladalem kiedys taki film, o takim ojcu co z 2 dzici wyjechal do Afryki bo dostal lepsza prace i tam poznal matke z corka. Ten jego syn ciagle byl niezadowolony ze tam sa i postanowil uciec, ale w droge za nim wybralo sie lwiatko czy tygrys. A wiec corka matki podazyla za nimi i oni sie tam...
lecial kiedys chyba na TVP POLONIA, produkcja francuska, to byl serial i mial z 10 odcinkow. tytul byl zwiazany ze sloncem i poludniem. mw cos takiego ze jest se kobieta i 2 facetow i jeden z nich jeest na wozku inwalidzkim:( a ten drugi jest mezem tej kobitki, ale okazuje sie ze ona woli tego drugiego, ma z nim romans...
więcejoglądałem kiedys na c+ filmik dla dzieci gdzie taki grubszy dzieciak w obcislej czrno-bialej koszulce poszukuje swojego przyjaciela ktory w przeciwienstwie do niego jest naukowce,. ten grubcio posiada jedną jedyną zdolność jaką obdarzyla go natura a mianowicie dobrze puszcza bąki. w pposzukiwaniach swojego kumpla...
oglądaliście "miasteczko Sallem"?? Fajny filmik.aha....nie bardzo wiem czym różni się japońska wersja The Ringu od amerykańskiej..jest jakiś nowy motyw albo coś?pozdrowienia i dzięki tym wszystkim, którzy ostatnio doradzali mi jakie horrory warto obejrzeć..:D
ludzie dotalem punkty
nie wierze O BOŻE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA - to krzyk szczęści ;) HURRRA JUPI BYCZO
DZIĘKI WERYFIKATORZY!! O NIE WIERZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj telewizja Ale Kino! nadała ostatni seans filmu dokumentalego "50 najgorszych filmów świata" - dla mnie REWELACJA!!! Niektóre z nich były na tyle złe, że stały się kultowe.
Na pierwszym miejscu wylądował horror-musical "The Incredibly Strange Creatures Who Stopped Living And Became Mixed-Up Zombies". Na...
Mam do zaoferowania wszystkie odcinki serialu Kompania braci plus odcinek bonus ktory zawiera wywiady z bohaterami wojennymi.Wszystko na 11 cd lub 2 dvd.serial jest w jakosci xvid'e.Serial zostal profesionalnie zripowany z plyt DVD.Serial jest z polskimi napisami.Jakosc jest bardzo dobra.Kazdy odcinek ma 700 mb wiec...
więcej