No więc zanim obejrzałam ten film to sprawdziłam opinie na jego temat. Same OCHY i ACHY!!! A film przez 4 godziny (!) tkwił w miejscu. To lepszy sposób na bezsenność niż liczenie owiec:D Jestem ciekawa co takiego ludzie widzą w tym filmie...
Ekranizacja ktorej ksiazki podobala Wam sie najbardziej(Wladca Piersciani, Harry Potter, Seria Niefortunnych Zdarzen itp.)? Czy warto ekranizowac ksiazki? Co jest lepsze ksiazka czy film.
Czy słyszeliście, to co ja. Podobno Oscary 2005 w Polsce ma nadawać tylko Canal+. Co o tym myślicie? Według mnie jest to skandal, że takie filmowe wydarzenie roku będzie emitowane na płatnym kanale.
Dowiedzialem sie ze na ten rok zapowiedziana jest premiera parodi Matrixa- the Helix loaded. no cosh pomysl nie za bardzo przypadl mi do gustu z racji tego ze jestem fanem trylogi braci Wachowskich. Co wy o tym sadzicie? Podaje link gdzie mozna obejrzec ta 'perelke' www.thehelixloaded.com
Witam, mam pytanie, otóż byłem niedawno w kinie na filmie "Upadek", przed projekcją był zwiastun(trailer) takiego filmu o jakby ludziach-ptakach-robotach, "którzy mają cudowne i nadludzkie zdolności i jest ich w całym wszechświecie zaledwie kilka, o czym oni sami nie wiedzą". Akcja dzieje sie w przyszłości. Klimat to...
więcej"Monty Python i Święty Graal"......."Sens życia wg Monty Pythona"......"Latający Cyrk Monty Pythona"........ extra! and say no more...:P...a wy?! jakie sa wasze ulubione scenki?! teksty?!
mam taki malutki wielki problem. ktoregos dnia obejrzalam w tv bardzo fajny filmik anime. niestety wlaczylam sie w ogladanie co najmniej po 30 minutach :/ i nie wiem jaki jest tytul. w kazdym razie jeden z uzytkownikow fw (uzytkowniczek?) ma na swoim avatarze zdjecie z tego filmu...
żeby tvp nie zakupiła ceremonii rozdania oskarów żadnej zmianki nie ma w gazetach w tym dniu puszczają jakies stare odgrzewane filmy do 4.00 rano,co to ma być.TVP potrafi puszczać tylko powtórki i 2654 odcinek Mody na Sukces co to ma być tvp chyba nie , nie oglądam już tvp1 i tvp2 i wiecznie usmiechających się...
Witam jak zawsze prosze was o pomoc dziś mam trzy pytania do tego filmu a nie mam skad go wziąść od tego zależy dużo w moim życiu czy odpowiem czy niena nie mam czas do wieczora do poniedziałku moze ktos z was zna odpowiedzi na te pytania jak tak to bede bardzo wdzięczny.A o to pytania:
1)nazwa wina Milsa??
2)kto...