Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czesc! Wyjechalem ze Szczecina jak mialem 5 lat i mimo tego ze ogladalem Misia z 10 razy dalej wszystkiego nie rozumiem....

(1) Dlaczego Misiu-Rysiu zapoznal Irene?
(2) Dlaczego sie spytal kumpla ktory nagrywa filmy aby mu pomogl?

I ostatecznie:

(3) Dlaczego szukali sobowtora dla Ryska?

Serdeczne...

Czy wie ktoś może gdzie można nabyć na dvd Blackadder's Christmas Carol i ile mnie wiecej kosztuje??? Z góry dziękuję

Jestem zaskoczony wzrastającym zainteresowaniem kulturą masową
Japoni...Świadomość społeczna rośnie,tylko co z tego ?

Potrzebuje tytułu filmu (chyba rosyjskiej produkcji). Jest to dramat opowiadający o miłosci dziadka do wnuczki. Dziadek dowiedziawszy sie że gangsterzy mieszkajacy na przeciwko zgwałcili jego wnuczke, bierze strzelbe i zabija barbarzyńców. W tytule prawdopodobnie było slowo "okno". Pamięta ktoś??

Jaki Film Na Walentynki ???
Pozdrawiam wszystkich

Czyli takze i te,ktore mimo iz weszly do naszych kin w 2005,powstaly jeszcze w 2004,jak np. MARZYCIEL,moja pierwsza propozycja,druga to ZAKOCHANY BEZ PAMIECI,no i W STRONE MORZA(film ktory rowniez niedawno zagoscil na naszych kinowych ekranch)!Piszcie - wasze 3 propozycje(moze byc wiecej)!Poza ta trójka dorzuce jeszcze...

więcej

Jak podchodzicie do tego typu filmów....
....osobiście bardzo mi się podobał :)

czy jest ktoś, kto nie uważa, że to jest nienormalne? tyle zachodu z tym filmem a efekt nie jest piorunujący. ja wolę South Park. ten poziom grafiki mi w zupełności wystarcza

Zawsze oglądając ich obu zastanawiałam sie, czy któryś jest lepszy.
I nie ujmując nic a nic de Niro - to myślę,że jednak żaden z filmów, w którym wystąpił Pacino, nie był jakąś cienką farsą - co zdarzyło się w przypadku de Niro.

czy ktos wie ile ksiazek z tej seri zostalo zekranizowane?