Witam wszystkich,
poszukuje tytułów filmów, które nawiązują do tych epok. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Musze przyznać, że na filmwebie nie było mnie dość długo i teraz jestem w lekkim szoku. Bo jeszcze zniosę "recenzje" użytkowników z serii "Jaaaaaaaaaaa... zajebiste!", ale już takie, jakie dziś znalazłam, to lekka przesada. Bo komentarz w sumie inteligentny, ale można pisac inaczej niż "skurwiel" i "gnój" (o negatywnym...
więcejOscary będą transmitowane na żywo na tej stronie internetowej http://www.stopklatka.pl/oscary2005/relacja.asp [www.stopklatka.pl/oscar ...]
Chciałabym zostać autorem jednej ze strony gwiazd filmowych na filmwebie,ale ktoś już jest autorem.Jednak przy innych gwiazdach widziałam że jest trzech lub czterech autorów.Jak mogę zostac drugim autorem strony ?
Szczerze powiedziawszy to niewiem co napisać,ale jeśli ktoś oglądał reklamy głośnego ostatnio hipermarketu,wie co mam na myśli.Reklama Polska nie stoi na najwyzszym poziomie porównując ją z zachodnimi sąsiadami ale to co prezentuje biedronka jest niebezpieczne.Konsumując obiad rodzinny można się np: udławić.Ale nie...
Kto obejrzał ten film niech cos doda od siebie - uważam że, najbardziej zatwardziałego zawodnika fabuła tego filmu rozmiękczy. Jeśli ktoś posiada kopię tego filmu lub wie gdzie można go kupić proszę o kontakt przemli@poczta.fm gg:5246445. Może by tak rozpropagowac ten film w dzisiejszej "syntetycznej" rzeczywistości....
więcej
Mam nadzieje ze wszyscy ktorzy zdazyli ogladnac Klatwe zgodza sie ze mna iz Klatwa jeest o wiele straszniejsza.............ale grrrrrrrrrrrrr
BUBU RULLEZ))))SOFEK TU JESTEM)))...^_^